Det var någonting jag försökte bevisa men jag visste inte hur.

Se så fint! Den här veckan har jag varit veckans matblogg här på blogg.se och det är ju absolut inte fel alls. Så såhär har det sett ut på framsidan under matsektionen denna veckan och så hittar det hit massa nya fina människor som säger snälla saker och därför säger jag nu : "Hej, hej" och "tack" till alla er.

Nu ska jag äta frunch sen ska jag ut i solen. Ikväll blir det valborgsmiddag hos Jolin, sen ska vi dricka häxblandning och hångla med 14-åringar bredvid en brasa. Det är väl sånt man gör på valborg?

Singing Adams - Bird On The Wing

(lyssna! hela albumet är finfina grejer, jag gillar det massor. det har jag ju sagt innan, men det är värt att nämna det igen.)

Kommentarer
Postat av: Emma

Tack =) o tack för "smakrådet" har funderat lite fram ock tillbaka...



Grattis till veckans matblogg!

2011-04-30 @ 12:00:31
URL: http://candyho.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hur många läsare har du nu efter att ha varit veckans blogg? :D

2011-04-30 @ 15:56:38
URL: http://frukostera.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej och hå vad jag svarar snabbt... Jag är kvar i Göteborg. Mina killkompisar är här över helgen och det var tänkt att jag skulle festa med dom, gå på Chalmerskalaset osv. Men så vaknade jag med ont i halsen/munnen igår (visdomstand...), världens opepp och så hade jag en sån där då precis allt bara blir fel. Så jag hade inte tänkt gå ut alls. Men efter vissa påtryckningar gjorde jag ett försök att ta mig ut till dem på Hisingen ändå. Bara det att tack vare kortegen gick ju inte spårvagnar/bussar som vanligt, så i stället för att ta knappt 20 min skulle det ta mig 40 dit + att jag skulle behöva byta. I alla fall, så gick spårvagnen tidigare än det stod i de nya tidtabellerna så jag missade den. Kände att det var droppen och ett tecken på att det var lika bra att lägga ner. Köpte godis i stället och åkte hem, la mig i soffan och såg på film. Känns helt okej såhär idag får jag säga :) Vad gjorde du igår?



Och GRATTIS till veckans matblogg, det är du så värd! :) Kram

2011-05-01 @ 10:36:08
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: charlotta

HURRA för förstasidan på blogg.se! hurra, hurra, hurra!

2011-05-01 @ 15:29:05
URL: http://www.matrepubliken.se
Postat av: Mårtenssons kök

Hipp hipp hurra, grattis till dej och din fina prickiga sida!

2011-05-01 @ 18:52:52
URL: http://martenssonskok.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0