Prova den.

Jag drack ju Crabbie's Ginger Beer igår för att inviga helgen. Det är inte öl, det bara heter så. Den fanns på ciderhyllan. Åtminstone på Systembolaget i Mölndal. Förutom ingefära ska den också smaka kanel och citrus, och den smakar bäst kall med is och citron. Så står det på flaskan åtminstone, och man får ju helt enkelt hoppas på att flaskan är en tillförlitlig källa. Den smakar jul! Gillar du ingefära ska du absolut testa, för den smakar ingefära. Så mycket att det till och med bränner lite i munnen efteråt, eftersom ingefära kan bli rätt starkt. Så det här är alltså ingenting du dricker en hel kväll, en flaska räcker gott och väl. Det är mer för att sitta och finsippa på. Men gott det var det, det blir fint istället för glögg till jul!

 

Interpol - All Of The Ways

Kommentarer
Postat av: Emmy

Vi drack drinkar blandade på ginger beer förra helgen som var grymt goda. Den brännande smaken passade just då perfekt eftersom jag var rädd för att skulle blir sjuk. Annorlunda men gott.

2010-09-11 @ 20:49:24
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Spännande! Jag gillar ingefära, i lagom mängd, men en måste man ju prova. Bäst är ändå drinkar på baccardi razz, ginger ale och lime, DET tröttnar jag aldrig på!

Kram

2010-09-12 @ 14:52:39
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0