Lägg dig i det höga gräset.

Efter några veckor med himla massa tårta kände jag för en lite enklare efterrätt. Så idag innan jag slängde ihop middagen så la jag några nektariner i marinad och så blev det såhär fint:

Limemarinerade nektariner med vaniljsås

3 st nektariner
2 st lime
råsocker

Klyfta nektarinerna.
Pressa över saften från lime.
Strö över råsocker.
Ställ in i kylen minst två timmar.
Rör om då och då.
Servera med glass eller vaniljsås.

Lätt som en plätt och fräscht och gott. Alldeles lagom att sitta och mumsa på framför Idol. Som varvades med Sommarpratarna på Svt1. För där var ju Paolo med! Vi gillar ju Paolo. Åtminstone jag. Jimmy har bestämt att när vi får våra nya tv-kanaler så han företräde till teven när Leksand spelar. Jag ska nog bestämma att jag har företräde till teven när Paolo är med i något tv-program. Nu ska jag sluta tjata om Paolo och gå och borsta tänderna istället.

Timber Timbre - Magic Arrow

Kommentarer
Postat av: Malin

Men hålla, alldeles för "nyttig" dessert ;-). Näe vars, skämt å sido, det låter jättefräscht!

Kram

2010-09-28 @ 07:49:09
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: hogie

Haha! Jag som vrålade "NEEEEEEEEJ INTE PAOLO ROBERTO!!" och slängde mig över kontrollen igår. Boxning. Hur töntigt är inte det?



Om vi träffas nån dag. Då ska jag lära dig att fota utan blixt. Fast ett fint tips är att sätta handen framför blixten. Eller ett vikt, vitt papper. Älsker frukt med sås. Bästa efterätten ever. Ibland behöver man inte ens sås. Man kan äta päronhalvorna direkt ur burken. Och dricka upp lagen.

2010-09-28 @ 10:13:36
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0