Jag lyssnar nu.

Det är söndag. Och jag mår bra. Trots utgång igår. Eller halv utgång. Det känns bra. Att jag mår bra alltså, det känns rätt bra att det bara blev halv utgång också. Annars kanske jag inte hade mått lika bra idag. Men den halva utgången är en annan historia. Nu blir det mat. Jag åt ju faktiskt middag innan det var dags att gå ut igår, en jädrans enkel sådan och den middagen såg ut såhär:

Worcestershire-gryta med ris

För 2 port

300 gr lövbiff
1 rödlök
1 dl vatten
2 dl créme fraiche
1 ½ msk worcestershire sauce
1 tsk kalvfond

Strimla lövbiffen.
Skala och finhacka löken.
Bryn lövbiff och lök i en djup stekpanna.
Tillsätt créme fraiche, vatten, kalvfond och worcestershire sauce.
Låt puttra ihop i ca 10 minuter.
Servera med ris och en god sallad.

Jag åt middag efter utgången också. Eller nattmat på Burger King. Goda grejer. Så nu har vi varit ute på restaurang och behöver inte gå ut och äta. Tyckte Jolin. Ekonomisk är hon minsann. Nu ska jag återgå till att ligga i soffan. Nästa söndag går det minsann inte att vara soffliggare, så jag passar på att vara det den här söndagen istället.

Goo Goo Dolls - Hey Ya


Kommentarer
Postat av: Malin

Haft det fantastiskt bra i Arvika. Som du skrev: skönt att "va sig själv". Inte för att jag går omkring och är nån annan när jag är i Göteborg, men det känns mer krystat här. Hemma vet ju alla vem jag är, behöver inte "jobba på" att lära känna nån. Så det har varit en härlig helg. Om än för kort. Kom sent i fredags och åkte hem tidigt idag. Har redan hemlängtan. Mer än innan. Vill inte alls. Plugga är det sista jag känner för att göra för tillfället. Kanske är tur att vi har nån typ utav dramavecka nu till veckan. Fast å andra sidan hatar jag drama, har undvikit det i den mån det gått alla år jag gått i skolan. Men den här gången slipper jag inte undan. Skönt ändå att inte ha några föreläsningar, känns som att det inte får plats så mycket mer information i huvudet på mig. Bävar lite extra inför veckan eftersom jag inte kommer få va ensam nåt i lägenheten överhuvudtaget vad det verkar. Sånt ger mig verkligen ångest. Hade varit så skönt att veta att mellan det & det klockslaget kommer jag va helt ensam och kan göra precis det som faller mig in. Som att andas. Och må bra. I stället lär jag klättra på väggarna om möjligt ännu mer än tidigare. Men jag överlever allt det också.



Känner verkligen hur vansinnigt gnälligt det här blev. Ber om ursäkt för det, var ju faktiskt inte meningen att spy galla här hos dig :p Hur som helst, blev glad av din kommentar. Som vanligt alltså. Så tack för lite solsken! :)



Kraaaaam

2010-09-12 @ 23:01:46
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Anna

Mmm, det lät ju helsmarrigt! Diggar sättet du skriver på, man liksom fastnar här juh ;-) /Anna

2010-09-13 @ 09:52:43
URL: http://iannasliv.blogspot.com
Postat av: Malin

Burger King blev det för oss oxå, igår till lunch,mmm. Deras friterade jalapenjos gillar jag a lot!

Härligt att du haft en sån skön helg, kram

2010-09-13 @ 12:26:16
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Jenny H

detta recept ska jag laga till kvällens middag!

2010-09-26 @ 15:13:55
Postat av: Anonym

Fy fan, efter den här bilden ger jag nu upp. Nu letar jag upp någonting att äta! Det här receptet ska jag även hålla i minnet.



2011-05-05 @ 12:23:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0