Jag dog så att jag skulle kunna spöka för dig.

Igår blev precis en sån fin dag som jag hoppades att det skulle bli. Det började med att jag och Jimmy gick en riktig långpromenad i solen runt vid Stensjön och Kvarnbyn. Jag älskar Kvarnbyn. Ge mig ett hus i Kvarnbyn! Eller några miljoner så att jag kan köpa ett hus i Kvarnbyn. Det är ju så gulligt där.

Sen när vi kom hem så kände jag att det var dags att baka något gott att ha som kvällskaka under veckan. Kvällskaka måste man ju ha. Så då bakade jag de här godingarna:

Chokladkakor med mango och hallon

ca 30 st

175 gr smör
4 ägg
3½ dl socker
3 dl vetemjöl
1 dl kakao
1 msk vaniljsocker
½ tsk bakpulver
100 gr fryst tärnad mango
100 gr frysta hallon

Sätt ugnen på 200 grader.
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker vitt och poröst.
Blanda ner mjöl, kakao, vaniljsocker och bakpulver i smeten.
Tillsätt smöret.
Bred ut smeten i pappersbeklädd långpanna.
Strö över mangobitarna och hallon.
Grädda i nedre delen av ugnen ca 20 minuter.
Låt kakan svalna innan du skär den i rutor.

Mmm. Yammi yammi. Riktigt gott. Hallon och mango är ju alltid gott. Och choklad är ju också alltid gott. Så det kan ju faktiskt inte gå fel.

Precis när jag stoppat kakan i ugnen hörde Malin av sig och ville ha sällskap på IKEA så vi åkte dit. Jag hade ju inte varit på IKEA på ett helt dygn så jag kände verkligen att jag behövde det. Jag köpte en klocka i alla fall. Som visade sig vara trasig när jag kom hem. Innan jag kom hem lyckades vi förresten köra vilse ungefär 3 gånger. Jag vet verkligen inte hur bilvägarna fungerar i den här stan. Jag brukar ju bara sätta mig på en spårvagn, buss eller pendeltåg och komma till rätt ställe. Det här med att köra bil känns överskattat.

Nu är jag mest irriterad. Jag ska nog byta bloggställe. Jag har alltid irriterat mig på blogg.se's idiotiska artiklar på framsidan. Det känns mest som när de snygga tjejerna på högstadiet skulle göra en skoltidning och allt bara handlade om dem och deras kläder. "Så här SKA du se ut i höst!" Ja. Som du själv vill kanske. "Vilka kläder ska du behålla i höst?!" Ja. Dem du tycker är fina kanske. Lägg av för fan.

Och nu såg jag att de gjorde reklam för det här blogginlägget och nu känner jag bara att jag vill kräkas. För det första har ju bruden som skrivit artikeln ungefär lika mycket koll på vad hon snackar om som om jag skulle skriva ett blogginlägg om framhjulsdrivna bilar. Dessutom tycker jag att om de ska lägga fram en sån där artikel så ska de fan lägga fram en där någon kritiserar moderaterna också, men jag tror att chansen att det kommer att hända är ungefär 0,5%. Imorgon måste vi ju läsa blogginläggen om vad Muffie, Nuffie och Pixie hade för outfits på sin semester och hur underbar den 348729049'e SATC-filmen kommer att bli. Psö.

Nu ska jag gå och handla mozzarella.

Stars - The Passenger

Kommentarer
Postat av: Sandylicious

Bra där! Älskar bitterfittpernillan :P Jag såg faktiskt också det där på tv och han sa inte riktigt så som hon får det att framstå!

2010-09-06 @ 15:59:22
Postat av: Malin

Kollade faktiskt upp den pizzerian häromdan när jag var pizzasugen. Googlade och hittade en hel del bra betyg om den, så nästa gång pizzasuget sätter in får det nog bli ett besök dit :) Förslag på vilken pizza jag ska ta? Jag & min beslutsångest du vet...



Hmm... Det känns väl sådär fortfarande. Anatomikursen började idag. Kände mig rätt med ändå faktiskt, mycket mer än jag trodde att jag skulle göra. Det jobbigaste är alla latinska namn vi måste nöta in. Extra svårt är det när vi blev ombedda att läsa i boken till nästa föreläsning och jag inte lyckats få tag på boken än. Alla exemplar som går att låna är slut och jag känner mig inte jättesugen på att köpa en bok för 700:- som vi bara behöver för en 5p-kurs. De som går årskursen över mig sa att det var en minst sagt onödig bok att köpa, vilket lett till att varenda kotte har lånat boken... Så nu är den slut. A-w-e-s-o-m-e! Kan inte nåt bara va enkelt för en gångs skull?



Haha, vet vad du menar. Sängen jag får låna här är sjukt skön, skulle också vilja bosätta mig i den och glo film dagarna i ända. OCH tjäna pengar samtidigt. Hur fint vore inte det? :D



Nästa gång det blir fest får jag försöka visa var skåpet ska stå. I kväll är det välkomstmiddag ("medtag egen dryck" sa de som håller i det, och när jag pratade med några i klassen skulle de inte ha med sig nåt...) och jag är så opepp att jag inte tänkt bli långvarig. Dit, äta, sen gå hem, kanske trycka lite godis som efterrätt och se en film. Känner mig som en social och otroligt rolig person för tillfället ;P Men å andra sidan tvingas jag ju va social 24/7 i princip, eftersom jag som sagt är inneboende. Har liksom inte nåt över då...



Chokladkakor lät gooooott. Saknar mina bakdagar :(

2010-09-06 @ 17:26:42
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: hogie

Åååh... och så var du TVUNGEN att länka till inlägget så jag var TVUNGEN att gå in och läsa och på så sätt UPPMUNTRAS tjejen med FLER läsare... Nåväl. Senaste året har jag faktiskt börjat tycka synd om Ohly. Det är ju inte hans fel att han har en dålig mediatränare.

2010-09-07 @ 20:20:52
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0