Det är inte över ännu.

Eftersom det nu faktiskt är september så måste man ju säga att det är höst. Vad som är bra med hösten? Jo, då får man skörda höstens primörer! Här skördas det visserligen ingenting, men jag slängde i alla fall in en plåt med morot, palsternacka, squash, potatis och äpple i ugnen idag som rostades lite fint till våran middag. Sedan serverade jag det med rostbiff och en himla god sås som jag tänker skriva ut receptet på här nedanför.

World Spices - sås

2 dl gräddfil
rivet skal från ½ citron
ca 1 - 1½ tsk riven färsk ingefära
1 riven vitlöksklyfta
en nypa salt

Blanda alla ingredienserna.
Smaka av med salt.

Den här såsen har jag finurlat ihop själv med inspiration från en vad som var världens bästa dip. World Spices - dip. Om man inte är världens största chips- & dipnörd som jag är så minns man kanske inte World Spices, men jag kan försäkra er om att den var sjukt god och att jag aldrig kommer att förstå varför OLW tog bort den. Allra godast var den tillsammans med Sourcream & Lime-chips som jag aldrig heller kommer att förstå varför de tog bort från sortimentet. Det är nog bara Ann och Desireé som kan förstå hur man kan sörja en chips eller dipsmak så mycket. Jag känner nämligen inte så många fler som är lika passionerade över chips som jag är.

Den här sjukt snygga skärbrädan fick följa med mig hem från Chilli idag. Den liksom ropade Pernilla efter mig så jag hade inte så mycket annat val än att låta den flytta in i mitt kök. Man ska vara snäll mot väldigt fina skärbrädor. Då kanske de är snälla tillbaks och ser till så att man inte skär sig. Tjänster och gentjänster liksom.

 

Robert Plant & Alison Krauss - Gone, Gone, Gone (Done Moved On)


(en riktigt bra bit det där. och jag kan inte låta bli att tänka på när jag och Martina stod mitt ute i något konstigt slumområde i York för att försöka hitta en pub mitt ute i ingenstans där Alison Krauss skulle spela. när vi väl hittade till puben var konserten inställd. såklart.)


Kommentarer
Postat av: Malin

MEN PERNILLA, du måste ju gå in på 4-Gott om du är i närheten av ett! Inte gå in på den dyraste Coop-butiken du kan hitta o_O (även om jag faktiskt tror att lösgodiset inte är så farligt dyrt, 5,90 hg har jag för mig, men det är i så fall det enda som inte är svindyrt!). Och jag delar din chipspassion förresten. Eller ja, snackspassion överhuvudtaget :)

2010-09-02 @ 21:07:27
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: des

ÅH WORLD SPICES OCH LIME-CHIPS! limechipsen tänker jag på jämt när jag ska köpa chips. saknar dem. men det var väl inte ingefära i dippen? men det kanske funkade bra?? :D

2010-09-03 @ 09:25:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0