Precis som en kanonkula.

Nu har jag packat färdigt väskan. Nästan. Och adventspyntat en hel del. Eller ja, jag insåg att vi inte har så mycket julpynt. Kanske för att jag varje år har sönder någonting. Men inte år inte! I år var det Jimmy som välte omkull en liten porslinstomte så dennes luva gick i tusen bitar. Jimmy gjorde då som alla riktiga män och dunkade näven i väggen. Så nu har han blodiga knogar och går, också som alla riktiga män, och gnäller om hur ont i handen han har. Hmpf. Det gör ju knappast lika ont i hans näve som det gör i mitt finger.

Nu ska jag sova. Men för att ni inte ska dö av uttråkning under helgen när jag är bortrest så lägger jag ut ett fint klipp från Robins i lördags. Jag skrattade så jag grät när jag såg detta. Så titta, även om ni inte gillar Håkans musik så kan ni titta, för här pratar han nämligen bara. Jag tror jag ska sätta mina framtida barn i samma föräldrakooperativ som Håkan har sina barn på, de verkar ha en sund syn på uppfostran. "Det är slut... Pengarna är slut!" Jag skrattar lika mycket varje gång.

 

Om ni vill se hela intervjun så finns den att beskåda här. Ha en fin första advent nu hörrni. Det är möjligt att det finns Internet och datorer i Norge också, men man vet aldrig, så det är bäst att förtidsönska er en fin advent.

Supertramp - You Win, I Lose

Kommentarer
Postat av: Malin

Vilken mysig idé! Vad snäll du är som frågar! Vilka andra matbloggare är det? Om jag hinner och får det att passa in är jag gärna med :) Får en hemtenta nu till veckan som jag måste börja skriva på, och så får jag min lägenhet så mina föräldrar kommer med flyttlass. Men kan jag är jag gärna med :)



Hoppas du får en mysig helg! Låter som att du kommer få det i alla fall. Lite trist förstås att du inte kommer blogga nåt, men jag får väl helt enkelt unna dig lite ledigt ;) Kram!

2010-11-24 @ 21:58:32
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Men hallå, ska du åka bort i helgen, du som knappt hunnit besöka mig alls! ;-)



Skämt å sido, hoppas du får en toppenhelg och kommer tillbaka med ny energi! Kanske med lite mera julpynt, vem vet vad du kan hitta dit du ska ;-)??



Ska försöka orka pynta i år men vet inte varifrån min energi ska komma. Men för Benjamins skull så hoppas jag att jag hittar lite.



Kram

2010-11-25 @ 07:59:27
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Malin

Men du, nu är ju helgen slut, var är dina inlägg och var är dina kommentarer hos mig ;-)??

Hoppas du hade det bra när du var iväg.

Kram

2010-11-30 @ 08:39:54
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0