Jag blir aldrig kär i någon, sånt där är slöseri med tid. Men då slösar vi bort våra liv.

Tråkig bild på tråkig mat en tråkig dag. Quornfilé under ett täcke av créme fraiche tomat & basilika och mandelspån. Oh. Som jag ansträngde mig. Jag vet inte riktigt vad det är med mig idag. Jag är bara trött. Jämt trött. Och trött på att alltid vara trött. Ännu mer trött på att alltid ha ont i nacken, ryggen, axlarna och huvudet för jag lyfter och drar och släpar runt på saker som egentligen är alldeles för tunga för mig varenda jävla dag. Men jag lyssnar på musik och dricker väldigt gott Hallon & Granatäpple-te och tänker att det är väldigt billigt att bo på hotell i Prag. Men desto dyrare att flyga dit. Nej. Nu ska jag gå och dra täcket över huvudet. Lite sömn kanske gör mig till en gladare människa igen. Eller så är det helt enkelt så att jag var bara inte gjord för dessa dagar, och dessa dagar är inte gjorda för mig. Fast det vetetusan om det finns någon överhuvudtaget som är gjord för regniga novemberdagar?

Take That - Back For Good

(det finns för lite pojkband nuförtiden. och emd räknas inte. de ska vara fem. annars räknas det inte.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Tentan gick bra, lätt som en plätt! :D Kunde mer än jag trodde, skön känsla.



Har du sett "The Fourth Kind"? Har för mig att jag tyckte den var bra. Kollade ett gammalt blogginlägg där jag skrivit om den: "Äntligen en läskig film som inte spårade ur i slutet!" Baserad på verkliga händelser, sånt kan ju bidra till att göra det läskigare. Med Milla Jovovich, hon känns ju också lite creepy.



Äsch, vadå tråkig mat? God mat! :)

2010-11-03 @ 22:52:21
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: hogie

Varför skriver du om Prag? Jag och Chrille Krok ska ju åka till Prag! Fast med tåg då. Via Berlin.



Det är ju faktiskt så med hår, när det är klippt. Så som det ser ut när du kommer ut därifrån så är det inte några dagar senare. Kanske "lägger sig" var fel ordval... "Sätter sig" är nog bättre.



Jag kanske absolut skicka chipsen till dig. De var ganska goda. Väldigt peppriga. De fanns även med vinägersmak och saltsmak.



Älskade också Boyzone när jag var liten flicka. Fast ändå ganska stor. Where we belong är en jättebra tonårstryckareplatta.



Jag vet vilken dy hon varit i är en av mina favoriter också! Damn it. Jag ska nog också grina till den på lördag. Fast nästa lördag då. Annars älskar jag för tillfället hela plattan, men 2 steg från paradise lite mer än de andra låtarna.

2010-11-04 @ 10:38:18
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0