Du vet att du inte är död.

Idag fick indiska tisdagen lämna rum åt Pasta med Zucchinisås. Vi försöker ju ha lite som grej att testa minst två nya maträtter i veckan, men på sistone har fantasin börjat tryta så det blir lite gamla godingar istället. Fast det här är ju mest en goding för mig, han som jag bor med är ju lite rädd för vegetariska saker. Det får jag väl leva med, precis som han får leva med att jag är mörkrädd och drömmer mardrömmar mest hela tiden. Nu ska jag gå ut och gå i "snökaoset". Fast det är inget kaos, det flyter på fint, det är nog bara i inlandet de sysslar med snökaos idag. Jag ska gå ända hem till Evelina och äta massa gott och titta på Desperate Housewives. Det är sånt man gör när det är nästan-snökaos.

The Jam - But I'm Different Now

Kommentarer
Postat av: Malin

Hallå Pernilla, då kan du ju faktiskt titta in hos mig, där finns en hel du kan testa! Jag brukar göra samma sak, minst två nya rätter och dom åker alla in i bloggen. Så tjopp, tjopp, in och leta nu! ;-)

Kram Malin

2010-11-09 @ 20:59:05
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Jenny H

jag testade ditt recept på chevrépaj i lördags, mycket gott! Faktiskt nästa godast dagen efter i matlådan! Ikväll blir det ditt recept på kryddig falukorv! kraam

2010-11-10 @ 10:46:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0