Please, don't make my feel good go away.

Idag är det måndag och jag är sur och tvär. Jag återkommer till det senare. Först fokuserar vi på lördagen.


I lördags åt vi Piccata Milanese med ris och så skippade jag löken i tomatsåsen och pressade ner två vitlöksklyftor istället. Himla gott är det. För en gångs skull lyckades jag få nästan hela paneringen att sitta kvar också. Applåder, applåder. Panering och jag kommer inte så bra överens annars.

På kvällen åt vi 300 kilo chips och hade film-maraton. Det kändes som en lagom bra lördagsaktivitet efter fredagens partajande. Först tittade vi på Platoon (3/5, jag gillar inte krigsfilmer och Johnny Depp hade alldeles för få repliker), sedan blev det La Haine (3/5, stundtals väldigt rolig men mest rörig och... vad handlade den om?) och sedan avslutade vi med United States Of Leland (4/5, för det var en fascinerande historia) och sen var det Jimmys tur att välja film så då gick jag och la mig. Haha.

Idag är jag sur och tvär. Kom med nåt nytt, du är ju jämt sur. Ja. Idag är jag lite sur för att jag inte får jobba. Morr. Men mest sur är jag för att ståplatsbiljetterna till Håkan redan är slutsålda. En halvtimme tog det och sen var de slut. AH! Nu kommer vi säkert att få sitta längst bak, längst upp och se Håkan som en liten prick på marken. Innan man hunnit få tag i alla som ska vara med och de bestämt sig om de verkligen ska vara med osv. Klart ni ska med! Å andra sidan försöker jag låta bli att vara sur och tänker att det inte är så mycket jag kan göra åt saken och att jag faktiskt redan sett Håkan typ 15 gånger... Men ändå. Lite sur och tvär måste man ju få vara.

Nu ska jag äta melon. Sen ska jag ringa massa samtal om betyg hit och dit. Jag försöker låtsas att jag är en hemmafru och att Jimmy tjänar apmycket pengar så det är okej att jag går hemma och gör ingenting. Det gick skitbra när jag stod och strök våran bordsduk, men gick åt pipsvängen när jag skrev inköpslista och fick pengaångest. Jag ska nog ta och dammsuga lite och se om det blir bättre igen.

Richard Walters - Crawl Up To My Room

Kommentarer
Postat av: Elin - au pair i NY

sv:

Tack :D Det har du tusan rätt i, smart ;D



Haha.. jaaa.. och när man vet att converse kan kosta runt 150 spänn känns 700 väldigt dyrt för denna uderbara sko ;)

jag tycker du ska slå till innan barnbarnen ploppar ut ;)

2010-05-17 @ 19:24:13
URL: http://elinomi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0