Matparad.

Här kommer en snabbgenomgång av vad vi ätit den senaste tiden. Ja, inte allt vi ätit. Men vissa saker. Jag har faktiskt passat på att hugga in direkt på maten vissa dagar nu när jag ändå inte kunnat blogga om allt jag äter och bakar och lagar. Men nu kommer det alltså, en matparad:


Entrécôte med hasselbackspotatis och bearnaisessås



Jessicas parmesankycklinggratäng



Hemmagjord kebabtallrik


Kycklingsoppa


Tomat- & pastasoppa


Chiliköttbullar i hot&sweet-sås med ris

Ja. Det var väl ungefär det. Och lite annat smått och gott. Igår var Jolin och Evelina här på inflyttningsmiddag. Då bjöds det på chevrégratinerade baguetter, grekisk plockmat i pitabröd och brownies med bitar av digestive och gräddkola med vispad grädde och hallon till. Men det har jag inga bilder alls på så det får ni bara drömma om. Jag drömmer mest om efterrätten såhär i efterhand. Den kan jag visserligen återkomma med bild och recept på, för det finns fortfarande brownies kvar. Tror jag. Jimmy har varit hemma hela dagen och jag har inte tittat i kakburken, så det är möjligt att den faktiskt är tom. Bäst att kolla upp det. Nu.

Ellie Goulding - Guns And Horses

(brittiska singer/songwriter-tjejer alltså. jag vill gifta mig med nästan allihopa. hur många kan fantastiskt fina kan de egentligen producera från ett och samma land? helt galet.)

Kommentarer
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Välkommen tillbaka! Tur att du inte svultit iaf...;)

2010-03-18 @ 21:46:39
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0