Dagens middag: Halvfabrikat.

Idag åt vi vegoburgare till middag. Grönsaksburgare direkt från frysdisken med lite rösti till som vi hittade i frysen som måste rensas ur inför flytten. Så det blev helt och hållt halvfabrikat till middag idag. Funkade utmärkt för mig som varit stressad till tusen hela dagen.

Ja. Vad har jag haft för mig de senaste 2 dagarna då eftersom det verkar som att jag plötsligt har ett liv istället för en blogg? Igår jobbade jag, sen var vi och skrev kontrakt på lägenheten, sen var det bara åka hem och äta middag och sedan till Evelina för tisdagsmyset. Idag har jag jobbat, skyndat hem och gått på rekryteringsmässa, skyndat hem och ätit middag och sen iväg på bio för att se Alice I Underlandet. Så jag har knappt hunnit sitta framför datorn. Och ja, filmen var bra. Jag ger den 4 pluppar av 5. Nu ska jag dricka te, ta en huvudvärkstablett, titta på Andra Avenyn och sedan sova. Jag ska upp klockan sex imorgon bitti igen. Snark.

Förresten, säg Hej till mitt nya kök:



Där vid bardisken ska jag sitta och sippa Caipirinha. Det blir fint det. Nu brukar jag visserligen inte sippa Caipirinha så ofta, men det är ju för att jag inte haft någon bardisk förut!

Midlake - Core Of Nature



Kommentarer
Postat av: hogie

Fett fint kök!

Imorrn ska vi se Alice. Hoppas på minst fyra pluppar. Hoppas inte du hajpade upp den för mig nu.

2010-03-03 @ 22:45:53
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Malin

Det där köket skulle jag gärna laga mat i, jättefint! :) Tack gode gud att jag är ledig i morgon, vet inte om jag hade fixat ännu en 06-morgon. Ska upp så tidigt på fredag, och sen 04.45 på lördag. Bävar o.O Första gången på länge som jag inte ser fram emot lördagen, hehe. Fast lördag eftermiddag ser jag förstås fram emot, även om jag med största sannolikhet kommer sova bort den. Tjejerna vill festa men jag har redan förvarnat om att jag kommer va död och inte ett dugg pepp på fest. Vifårvälse. Sen verkar det som att jag dragit på mig en öroninflammation också, så fest känns ju rätt avlägset just nu. Jag håller på att bli tokig av att det värker så förbannat i örat. Tolv timmar av malande värk gör hemska saker med mig. Är så där att jag ogärna tar värktabletter också så har hållit mig fram tills nu. Står inte ut längre! Kan ju inte ens somna. Nu ska jag bara invänta att tabletten börjar verka. Och så ska jag sluta svamla, heeeerreguuuud!



Vad har du för helgplaner förresten? :)

2010-03-03 @ 23:34:12
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Helena Ljunggren

Grattis till nya köket, hade jag haft det hade jag sluppit diska...det ser ut som jag hade smackat huvudet i snetaket :D



Burgaren ser sketagod ut!

2010-03-04 @ 11:06:49
URL: http://helenaljunggren.com/
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Mysigt kök!! Vart ska ni flytta?! Skulle nog oxå dunka huvudet i snetaket!!:)



Vill oxå se Alice!!!

2010-03-04 @ 12:59:47
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Therese

Ser gott ut i alla fall=)

Har du någon favorit av Astrid Lindgrens sagor/filmer?

2010-03-04 @ 13:10:38
URL: http://thereseofsweden.blogg.se/
Postat av: Annapanna

Hej Köket! ;D

2010-03-04 @ 13:30:40
Postat av: Helena S - Bara en kaka till

Wohoo vilket fint kök! I love it! Där ska du absolut sippa drinkar! Jag håller med dig om att det suger att flyttpacka. Det är lite roligare att packa upp, faktiskt. När vi flyttade till vårt hus i somras var det prio 1 på att packa upp och inreda i min walk in closet! :-) När det gäller flyttstädning av den gamla lägenhet har jag bara en sak att säga: Cillit Bang. Det slår allt, till och med diskmedel.

2010-03-05 @ 16:21:02
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0