Tomrummet.

Som jag nämnde i lördags så skulle vi ju åka och hänga i solen i Slottsskogen under kvällen. Det var jättekul förutom att jag glömde min jacka hemma så jag frös nästan ihjäl framåt kvällen. Eller glömde och glömde, det var faktiskt Jimmys fel. Han sa att jag inte behövde någon jacka för det var så varmt ute. Jimmy borde tänka på att vi inte alls har samma uppfattning om vad som är varmt och inte... Jag är väldigt frusen av mig.

Vi mötte upp Frida, Evelina och Jolin i alla fall. På bilden sitter Jimmy och försöker värma sig i min lilla pyttekofta då jag beslagtog hans tjocka varma kofta. Annars var det mest fint för att alla hade tagit med sig varsin chipspåse. Så vi satt där med ett berg av chips, rosévin, öl och lite vindruvor också. Efter att ha blivit plågade med Jimmys hårdrock ett bra tag erkänner Jolin att hon har med sig högtalare och mp3-spelare. Vad är det för stil att undanhålla sådan viktig information?


När vi var på väg från Slottsskogen till Andra Långgatan träffade vi på en kille med en rullande jukebox. Ungefär, åtminstone en rullande högtalare där han satt i sin Iphone så man kunde önska vilken låt som helst från Spotifty. Vi önskade Brainpool och sen dansade vi hela vägen från Linnéplatsen till Järntorget. En sån där rullande jukebox skulle man ha, den killen har nog aldrig fått så många nya kompisar under en enda kväll i hela sitt liv...

Väl framme vid Andra Långgatan hamnade vi på en pub med ett alldeles för långt och krångligt namn för att jag ska komma ihåg det. Därinne åt vi upp chipsen som fanns kvar och tittade på konstiga tavlor på väggarna. Klockan två började vi försöka ta oss hemåt...

Men utanför Sejdeln stod Loke och hans band Räfven och spelade folkmusik på gatan så vi fick lov att stanna kvar en liten stund till och lyssna på dem. Det var ett värdigt avslut på en trevlig kväll tycker jag.

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag var uppe halv sex i morse och har kanske sovit... En halvtimme? Jag drömde bara mardrömmar så fort jag började somna in så jag fick inte så mycket sömn. Jag ska upp halv sex imorgon bitti igen så jag hoppas att jag somnar på ren utmattning. Sen måste jag ju vara pigg imorgon kväll också så jag orkar med. Orkar med vad? Feeaaaar nooo daaarkneeess promised chiiild. Ledtråd.

Christmas Island - Twenty Nine

Kommentarer
Postat av: Malin.T

Vilken kväll!!! Jag är oxå frusen av mig, skulle oxå velat med en tröja!

Kram Malin

2010-06-08 @ 14:19:26
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0