Pulsen.

Eftersom regnet bara öser ner utanför fönstret så känns det som att det kan vara läge att visa hur fint det var i lördags då jag var på Råda Säteri där det hade anordnats amerikansk pajbuffé tillsammans med Spot & Tell och pajerna var bakade av jätteduktiga Tora (bakdags) och Jennie (kalasgott).


Allén upp till Råda Säteri.


Råda Säteri.


Kaffestugan där pajbuffén serverades.








Den understa var min favorit. Oooey Gooey-pie. Yammi!

Efter att vi mumsat på goda pajer tills att vi nästan rullade fram och blodsockret hade en peak som den inte ens varit i närheten av sen barndomens tårtkalas var vi några stycken som gick in i själva huvudbyggnaden och sedan till trädgården bakom och såg oss omkring. Det var så himla fint, jag skulle kunna flytta in direkt.













En helt perfekt start på dagen var det. Tack igen till Råda Säteri, Jennie, Tora och Spot&Tell som anordnade hela kalaset. Det gör jag gärna om igen. Vad sägs om nästa lördag? :)

Det var min lördagdag det. Sen blev det en ganska galen kväll också. Men det tar vi en annan gång. Jag är nog lite som en kalv, jag behöver komma ut på landet och få ta av mig barfota och springa av mig lite emellanåt utan att behöva vara rädd för att bli överkörd av en spårvagn. Tur att jag ska upp till Sågmyra på torsdag. Och med det här menar jag alltså inte att jag tror att kalvar har skor och tar av sig barfota emellanåt. Jag menar mer att jag inte är så förtjust i att bo inne i en stad under sommaren.

Papercuts - The Machine Will Tell Us So

Kommentarer
Postat av: Malin

Det där hade jag meeeer än gärna varit med på. GUDSÅGOTT! Det är ju värsta drömmen liksom, bli serverad massa god paj sådär. Och HIMMEL vad fint det var där! Skulle också vilja flytta in på en gång. Om pajbakandet ingår förstås ;)

2010-06-07 @ 18:01:20
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Håller med! Kryper i hela kroppen när solen skiner och man sitter instängd i en lägenhet. Gör vad som helst för att komma ut. Aldrig varit på Råda, ser mysigt ut. Får väl ta en utflykt dit någon gång....den där buffén får gärna stå uppdukad....;)

2010-06-07 @ 22:04:33
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Vilket matsurf! Vilket svull! Vilka pajer! Vilken OSIS att man inte bor i närheten av Göteborg. Själv är jag fortfarande magsjuk. Det enda positiva med det är att mina Guess-jeans från 2007 passar igen. Inget ont som inte har nåt gott med sig.

2010-06-08 @ 16:27:49
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0