Vet du inte...

Sedärja. Då var semestern slut. Eller nej, det är den inte alls. Jag har ju semester tills på måndag, men nu är jag tillbaka i kära gamla Göteborg. Jag är inte så bra på att blogga när jag är i Sågmyra. Delvis beror det på att internet la av, det gör det varje gång jag hälsar på, bär jag på något virus?, och delvis beror det på att jag har fullt upp med annat.

Som att bada och grilla med familjen, busa med Ceebs och Willekillen, ta kvällsdopp och morgonpromenader med Maddyn, göra så att Desireé får skäll av sin mamma när jag stökar ner hemma hos dem, sitta och ha lååångfika hos familjen Strand och träffa fina fina Yoshi för första gången på 2 år. Och hennes dotter Sarah för första gången någonsin! Ha vinkväll med just Yoshi och Jen. Sitta på en filt i gräset med Kalix och spinna på konspirationsteorier. Och sånt ni vet.










Ungefär sådär kan det se ut. Vidare har jag kommit fram till att vi som inte har körkort blir diskriminerade på arbetsmarknaden. Körkort är ett krav! Står det överallt. Det tycker jag att är hets mot folkgrupp och ska nu kräva att lite fler körkortslösa kvoteras in som lastbilschaufförer. Det är också mitt fel att Des har dåliga gymnasiebetyg, Jen tycker att jag har ett tråkigt liv men kommer däremot fortfarande skämta om Rantamäki när hon är 45 år och Yoshis mobil går att ringa med även när den är död för att batteriet är slut.

Idag har jag åkt tåg med feber och förkylning. Nu känns det dock mycket bättre så det var nog som min mamma sa, en överdos av frisk luft. Det är inte så farligt att vara i Dalarna ändå, knepet är helt enkelt att låta bli att umgås med de där människorna som bara gör en ledsen och arg. Synd att jag är så trög att det tog mig 25 år att förstå det. Men nu så!

Nu ska jag inte hålla er på halster längre, där sitter ni och undrar hur det gick med plankan. Jo. Det gick sådär. Nu när jag fraktat plankan över halva Sverige visade det sig att den var för lång. Men det ska jag fixa imorgon. Nu ska jag se ett avsnitt av Greek. Sen ska jag sova.

Ray Charles - Greenbacks

Kommentarer
Postat av: Mimmi

Besök gärna min nya matblogg :)



http://mimmismat.blogg.se/

2010-07-21 @ 09:18:55
URL: http://mimmismat.blogg.se/
Postat av: Malin.T

Låter som om du har haft det hääärligt! Blir det inte lite så att du blir "tonåring" igen när du kommer hem, bor hos föräldrarna och träffar alla? Kan tänka mig att det lätt kan bli så ivarjefall :-)! Skönt att du mår bättre så du slapp tillbringa sista dagarna i sängen...

Kram Malin

2010-07-21 @ 17:02:05
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Mårtenssons kök

Håller helt med den vad gäller diskriminering av körkortslösa, heja på!

Om du kikar in till oss så väntar en award på dej där, den tycker vi du ska ha eftersom du alltid får oss att le!

2010-07-21 @ 17:45:08
URL: http://martenssonskok.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0