Civilisationen dör.

Jag tycker nog att det här har varit en riktigt fin lördag även om det inte blivit så mycket gjort. Eller kanske just därför. Jag sov tills jag vaknade av mig själv, gick runt och skrotade i bara pyjamas hur länge som helst och sen mötte jag upp Elin för en promenad runt Safjället. Det kändes som en alldeles lagom ansträngande dag.

Under kvällen har jag och Jimmy käkat renskavskebab. Skönt att bara hacka grönsaker, blanda till en kebabsås, värma lite pitabröd och fräsa på renskav så har man en middag sen. Kändes alldeles lagom.

Sen tittade vi på film. La Cité des enfants perdus fick det bli, så den här veckans tema när det kommer till filmer blev drömstölder. Fast jag skulle ju ljuga om jag skrev att Vi såg på film, för Jimmy gick därifrån efter en kvart då han tyckte att filmen var alldeles för konstig. Den var konstig. Men jag gillar ju konstiga filmer. Nu ska jag återigen fortsätta att göra ingenting. Jag gillar't.

The Hives - Early Morning Wake Up Call


(för att the hives alltid passar bra och för att howlin' pelle alltid kommer att vara bland det snyggaste som går i ett par, även dem alltid skitsnygga, skor. och jag har inte sett the hives live en enda gång i år. det är ju skandal!)


Kommentarer
Postat av: hogie

Åh din stackare! Jag vet att utbudet av heta karlar är (skit)dåligt i Dalarna. Så det är okej att du tycker att Howlin' Pelle är snygg. Du förstår inte bättre helt enkelt. Men att du tycker att Hives är bra... Det får vi nog jobba på.

2010-08-01 @ 12:13:37
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0