Skaka baby skaka, framåt och tillbaka.

Här kommer jag med en fredagsmiddag och lite lördagspepp. Vi börjar med fredagsmiddagen. Efter några månaders utsvävningar så gick jag tillbaka till Svensson-livet. Åtminstone halvvägs. Det blev inte tacos, men inte så långt ifrån. Det blev nämligen quesadillas.


Quesadillas med köttfärs


För 2 pers

4 tortillabröd
ca 300 gr köttfärs
1 burk chunky salsa
1 liten burk kidneybönor
riven ost

Stek köttfärsen.
Blanda ner salsan och kidneybönorna med köttfärsen.
Lägg ett tortillabröd i en stekpanna.
Lägg röran på en halvan av ett tortillabröd.
Strö över riven ost.
Vik ihop brödet och vänd på det när det fått en fin brun färg.
Servera quesadillas med dina favoritgrönsaker. Ät.

Det var gott det. Jag har lagat quesadillas förut med kycklingröra i, då misslyckades jag dock med att få dem att hålla ihop. Den här gången gick det vägen, nu har jag fått in snitsen. Bra det. Och lätt är det att göra också.

Idag har jag jobbat och nu är jag nyss hemkommen. Ikväll blir det middag och festligheter hos Evelina. Pepp pepp och jag peppar med min nya favoritlåt. På repeat, om och om igen. Skaka baby skaka, framåt och tillbaka! Tyvärr finns den inte på Spotify ännu, men det finns ju alltid MySpace. Tur det. För då kan jag pepp-fuldansa hur mycket jag vill här i köket. Fast nu ska jag pepp-fuldansa i duschen istället. Sweet.

Babian - Ingenting + Ingenting

Kommentarer
Postat av: Helena S / Bara en kaka till

Mäh vad gott med quesadillas! Det ska jag också ha som fredagsmat snarast! Kanske på fredag när vi våldgästas av syrran med den vid det här laget välbekante indiske fästmannen! Fast just det ja, han äter ju inte nötkött. Fan. Det är alltid fläskfilé eller kyckling när han kommer... Jag får ta det när han åkt, helt enkelt.

2010-01-31 @ 19:13:13
URL: http://www.baraenkakatill.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0