Indisk quorngryta.
Indisk quorngryta
För 2 portioner
ca 150 gr quornbitar
400 gr passerade tomater
2 msk flytande honung
½ liten burk majs
ca 50 gr cashewnötter
cayennepeppar
garam masala
ingefära
spiskummin
Stek quorbitarna en djup stekpanna eller en gryta.
Tillsätt tomaterna och honung. Krydda efter behag.
Tillsätt majsen och cashewnötter några minuter innan servering.
Smaka eventuellt av med mer kryddor.
Servera med naan-bröd.
Nu ska jag fortsätta dricka vatten. Senare kommer Evelina hit så ska vi ta en kvällspromenad. Jag vet, helt galet romantiskt. En månskenspromenad nere vid vattnet. Undrar om hon tänker fria... I vilket fall som helst är det bra att hon kommer och rastar mig lite. Jag är inte så bra på att få sånt gjort på egen hand.
The Irrepressibles - The Tide
Det gick alldeles utmärkt med kärleksmumsen, de blev supersmarr :) Kikade på ditt recept, gillade att kakan bara skulle stå 15 minuter i ugnen istället för typ 30 som det var på andra recept jag hittade. Förresten tror jag att du glömt skriva ut mängden kakao i receptet, antingen det, eller så var jag blind.
Åh, allt med cashewnötter i kan ju inte va annat än gott! Och jag håller med dig, mat SKA va stark! Annars är det bara trist, intetsägande och torftigt. Kryddor ska det va - massor! Så man måste halsa massor av vatten efteråt ;) Du får köpa starkt barnpuré till dina kids! Eller krydda dom extra. Lika bra att dom lär sig från födseln. Pimpa vällingen!
Nu ser det sådär gott ut igen! All mat med kummin i är jag helkär i :)
GUD vad gott det ser ut :D