Efter 2 veckor utsocknes är hemma ändå bäst.

Det här är faktiskt första gången sen jag flyttade till Göteborg som jag inte har längtat hem när jag varit uppe i Dalarna. Annars brukar jag längta hem redan efter 1 dag, men den här gången gick det riktigt bra. Att göra en avstickare till Karlstad på vägen hem var inte alls dumt det heller. Ann hade 25-årsfest på nyårsafton och vi rumlade runt till halv sex på morgonen. Bilder säger mer än ord så jag bjuder på dem istället. Jag blev av någon anledning tårtansvarig. Efter förflyttning på bussar och lite annat så blev det väl sådär fint, men gott var det tydligen.

 



Idag har vi mest åkt buss i flera timmar. Väl hemma har jag och Jimmy kastat julklappar på varandra. Jag fick den jättefina klockan med en cupcake på från ASOS som jag önskade mig, så jag är hur glad som helst och frågar Jimmy hela tiden om han undrar vad klockan är. Det gör han inte, men när han väl undrar, då är jag beredd!

Nu blir det mera mys i soffan. Imorgon är det nog dags att ta tag i den där vardagen igen med plugg och matlagning och allt annat som det innebär. Men än så länge är det jullov. Det är fint det.


Kommentarer
Postat av: carolina

Nya fröken ur liksom! haha, är det toffifeee på tårtan? jag funderade bra länge allså, haha ;) fina bilder =)

2010-01-03 @ 11:01:34
URL: http://acarolinas.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0