4 saker är allt du behöver.

Vi har ätit korv stroganoff idag. Jag känner inte att ett recept är nödvändigt. Korv Stroganoff är ju en sån där rätt som de flesta kan laga. Du behöver korv, lök, matlagningsgrädde och tomatpuré. Sen var det inte så mycket mer med det. En stekpanna kan du behöva också. Kanske lite ris till. Men matlagning ska inte vara svårare än så egentligen. Det blir inte godare eller roligare för att du har 45 ingredienser i en maträtt. Jag kryddar alltid min med timjan. Det är pricken över i.

Idag har jag mest ringt hit och dit och gått fram och tillbaka till Lindholmen några gånger. Sånt är ju alltid spännande. Pluggandet? Nja. Det går sådär. Jag ska sätta mig i någon timme nu och försöka läsa lite. Jag tror min handledare skulle uppskatta om jag har någonting att komma med när vi ses imorgon. I värsta fall får jag väl berätta om min korv stroganoff. Det tror jag att han som lyrikdoktorand skulle finna oerhört intressant.

Martha Wainwright - Une Enfant

Kommentarer
Postat av: Malin

En kompis hade en paljettklänning på sig på en av utekvällarna i december. Hon var helt förstörd efteråt. Fulla överarmarna i rivsår. "ALDRIG MER!" var en kommentar som hördes vid ett flertal tillfällen. Hade faktiskt tänkt fråga vad det var för fint du hade på dig. Men som du säger, vill man vara fin får man lida pin (ibland) - och fin var du :)



Ibland vill jag bli konditor, ibland tolk, ibland prinsessa... Jag är en sån där velpotta som ändrar mig var och varannan dag. Något tröttsamt. Väntar på en snilleblixt. Hoppas den kommer snart. Helst nu. Annars får jag nog faktiskt låna din Martina, tror hon skulle kunna göra underverk med mig. ELLER så får jag gå en kurs i hur man tar beslut. Två flugor i en smäll.



Blev lite paff när jag fick mejlet faktiskt, vet inte riktigt vart de hittat mig och varför de skickat till mig. Men kul, för det känns som ett sånt program jag skulle kunna tänkas titta på annars också :)



Korv stroganoff var förresten men favoritmat när jag var liten. Har inte ätit det sen jag fick det i skolan, och skolmat är ju som bekant ingen höjdare direkt. Nästan så jag borde damma av mina korv stroganoff-upplevelser snart ;)

2010-01-04 @ 19:48:11
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0