Rödhaken har lämnat nästet.

Igår gjorde jag Rocky Road. Sen la jag dem i en cellofanstrut (jag älskar cellofan, allt blir fint när man lägger det i cellofan) tillsammans med lite annat godis och så åkte jag och mötte upp Jimmy, Rickard och Martin och så gick vi hem till Robban och gav honom godiset för han fyllde år. Himla snällt gjort. I utbyte fick jag en god cheesecake (fryst, inte gräddad) och lite Törley. Det räckte med lite, tyckte Jimmy när vi var på väg hem och jag sjöng och dansade lite. Jag tror att godiset var en uppskattad present, jag grundar det på när Martin sa: "Jag trodde aldrig i mitt liv att jag skulle säga såhär men... Kan inte jag få receptet på det här?" Rocky Road alltså. Världens enklaste, världens godaste.

Wire - One Of Us

Kommentarer
Postat av: hogie

Fint att du vill bjuda till med Rocky Road istället. Men jag är nötallergiker så jag hade tagit det som ett hot. Gör lakritskolan idag istället. Tyckte jag kände igen receptet och jaså minsann, jag hade't ju hemma!



Hoffa är snygg så länge han har stubin. Vi kollar precis på Tusenbröderboxen (Christian har inte sett serien! Skandal!). Han blir ju så förbannat arg hela tiden. Inte sexy.

2010-12-16 @ 19:57:52
URL: http://hogieskill.blogg.se/
Postat av: Malin

Jaha, men var är receptet då?!? Jag menar, så där kan du väl inte skriva.... ;-)

Jag fyller år 6 mars, jag tänkte om du ville cellofana in något smaskigt till mig då, hihi, (hjälp, vad roligt jag är så här på morgonkvisten)



Vad hemskt att inte kunna ta sig vare sig till eller från jobbet, hoppas det är bättre idag!



Kram

2010-12-17 @ 09:02:05
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: charlotta

eh, hallå? glömde du inte lämna en sådan hemma hos mig...?! (JO!)

2010-12-19 @ 09:43:03
URL: http://www.matrepubliken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0