I botten på hinken.

Ha! Nu tror ni allt att jag mått dåligt idag, men det har jag faktiskt inte. Jag har mått riktigt bra hela dagen. Trots allt promenerande. Hrm hrm. Jag skrev ju igår att vi skulle ha rundgångsmiddag, eller middagsrunda som kanske är ett bättre namn. Och det såg ut ungefär såhär:





Vi började kvällen hemma hos Evelina, där hon hade styrt upp bra med bordsplacering och en liten lek där vi skulle gissa vilka ingredienser som ingick i hennes förrätt. Jag vann det hemliga paketet! Sen var jag så hungrig så jag tyvärr glömde bort att ta kort på hela förrätten utan hann äta upp nästan allting utom en liten brödbit med getost och rödlök på innan jag fotade. Det var synd för nu fick ni inte se den stört goda fyllda tomaten som vi fick, den var så god så jag har liksom inte riktigt kommit över ännu hur god den var. När vi mumsat i oss förrätten var det dags att åka vidare:



Huvudrätten stod Jolin för, men vi åt den hemma hos Robban. Man kan ju inte flänga runt hela Göteborg liksom, det får ju räcka med halva. Robban hade gjort det sååå koseligt hemma hos sig och Jolin hade lagat bakad potatis med röror. De andra fick kräftstjärtar- och vitlöksröra medans jag som inte äter skaldjur fick en mumsig laxröra. Vill man fjäska för mig these days så ska man bjuda på fisk, då faller jag som smör. Som man brukar säga. Vill ni ha en vinrekommendation till laxröra så ska ni inte dricka Varm&Kall, ingen bra kombo. När vi ätit upp våra potatisar var det dags att åka vidare igen:



Så åkte vi hem till mig där det vankades efterrätt (såklart!). Det blev en slags Blueberry Cheesecake-kaka, och receptet på den kommer givetvis. Hemma hos mig befann sig ockå Jimmy, Martin och Måns som lite mobbat spelade Playstation. Tur att vi kom dit och styrde upp lite. Vi lekte Sista Minuten, killarna mot tjejerna. Och det är väl helt naturligt att gissa på Håkan Hellström när Evelina bara halvsjunger: "Gööteboorg!" Vem skulle man annars gissa på? Kortet här nederst tog Robban vid kvart i fyra-tiden i morse och den skarpa skärpan säger väl allt. Ungefär vid den tiden dök Balle upp från ingenstans också och ville dricka grogg.

Så var det med den rundgångsmiddagen. Idag har jag mest haft tråkigt då Jimmy och Balle båda två sov till klockan 16. Eller ja, Jimmy ligger faktiskt fortfarande och sover men Balle har åkt hem. Själv har jag ägnat dagen åt att titta på Paolo, kolla längdskidor, ta en iskall promenad och nu tittar jag på Filip & Fredrik och äter pepparkakor. Det finns fortfarande tid till att bli snäll innan jul!

The Orb - Little Fluffy Clouds (Demo Version)

Kommentarer
Postat av: Emmy

Det är trevligt med middagar där man går (eller cyklar) runt. Vi ska på detta i vårt område i januari. Mycket roligare att lägga ned all energi på bara en rätt, men ändå få njuta av tre.

Hoppas nu du klarar hålla dig snäll de sista dagarna fram tills tomten kommer...

2010-12-20 @ 05:42:49
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Vilken mysig idé och självklart ska du stå för efterrätten, vem annars :-)!! Ni verkar ha haft det jättemysigt och du, nästa gång Jimmy sover hela dagen, sparka upp honom vet ja! Han kan ju inte lämna dig ensam hela dagen... ;-)



Gjorde dina kolar i lördags och vi hade havssalt på och det säger jag bara, PROVA! Det var garanterat pricken över i:et, supergott!!



Hoppas du får en skön måndag i alla snö! Kram!

2010-12-20 @ 07:07:09
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Tycker det låter som en superrolig grejj det där!! Vi var ett gäng som skulle dra i gång det förra våren men blev aldrig av.



Att sova till 16 är en konst!! Jag kan aldrig sova dagen efter...

2010-12-20 @ 22:22:33
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0