Jag kan inte vara mig själv.



Jag bju'r på en fin bit såhär på lördagskvällen, ja nästan natten. Året efter att jag gått ut gymnasiet toklyssnade jag på den här mest hela tiden. Sen tappade jag bort mp3-filen och har letat som en galning efter låten igen. Men ingenstans fanns den att hitta. Men youtube, det är grejer det. Så nu toklyssnar jag på den igen. För den är så pepp! Och lite pepp kan man minsann behöva när man sitter ensam hemma och är sjuk en lördagkväll.

Her Majesty - Sunshine

Kommentarer
Postat av: Linda

Hej! Jag råkade se en kommentar du lämnat på en blogg. Du skrev att du jobbade på ett konditoriet på gibraltargatan... Vad hette det? Jag sökte oxå jobb på ett konditori på den gatan för nåt år sedan. Skulle vara kul o veta om det var samma ställe. Svara gärna!

//Linda

[email protected]

2010-08-29 @ 10:25:55
Postat av: Malin

Just det, att försöka läsa till konditor nu är i princip omöjligt. Har ju själv kollat upp det där, riktigt uselt system.



Får bo här så länge jag behöver, men letar förstås lägenhet hela tiden. Står i kö hos SGS och verkar ligga hyfsat bra till så hoppas att jag kan knipa nån lägenhet där. Men det är inte inflytt förrän 1/11 så jag lär börjar klättra på väggarna. Uff, önskar verkligen att jag hade en egen lägenhet att bo i. Köpa nya möbler och bara ha mitt eget. Slippa ta hänsyn till nån annan för omväxlings skull :P



Och det ska nästan va mycket folk på ett fik, då vet man att det är bra ;) Så du bor i Haga eller?



Kraaamar

2010-08-29 @ 11:03:12
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin

Kan tyvärr inte lyssna på låten just nu, sonen sover tätt intill mig, får återkomma sen. Trist att du trots allt blev sjuk och så åker Jimmy hemifrån, elaking, han ska ju vara hemma och pyssla om dig! Fast å andra sidan fick du äta lax... Du borde prova att laga pastarätten jag har med lax på bloggen och inte berätta något för honom först. Magnus gillar inte heller lax så mycket men ÄLSKAR den rätten.

Kram och krya på dig!

2010-08-29 @ 14:48:54
URL: http://www.cannolisblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0