Ett bättre liv med kemins hjälp.

Idag har jag mumsat limemarinerad kycklingfilé, bulgursallad och créme fraiche parmesan & vitlök. Goda grejer. Limemarinaden gör du lätt med lika delar olivolja och balsamico, 2 pressade vitlöksklyftor, spiskummin, koriander och saften av en pressad lime. Sen låter du kycklingen ligga och dra i marinaden i några timmar. Skjuts in i ugnen och så har du en finfin middag.

Nu har jag mest sån där packningsångest inför Halmstad imorgon. Jag avskyr att packa. Även fast det ska erkännas att det gått rätt smärtfritt denna gången. Det jobbiga är att vi har "stängningsdag" med jobbet, vilket innebär att vi ska på yoga. Så jag ska alltså på yoga strax innan tåget går och vetetusan hur jag ska hinna med allting. Om jag tar med mig träningskläder, ska de ligga i väskan och ruttna hela helgen då? Jävla yoga. Fast jag gillar yoga. Bara inte imorgon. Nåja. Det löser sig. Jag får väl sitta bredvid Evelina på tåget och lukta svett. Om folk tittar konstigt på mig ska jag peka lite diskret på Evelina och hålla för näsan. Mouwahaha.

Nu ska jag fortsätta att packa och duscha och fixa. Ni vet. Jag återkommer på söndag med en rapport om hur läget är i Halmstad såhär års. Regnigt och blåsigt säger vädret. Men, kom ihåg det gamla välkända ordspråket: "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga groggar!" Eller hur man nu brukar säga.

Queens Of The Stone Age - Quick And To The Pointless

Kommentarer
Postat av: Mårtenssons kök

Hoppas du får en härlig helg, med mycket fnitter och fint väder. Men ta det nu lugnt med det våta...

Kram

2010-08-19 @ 20:35:36
URL: http://martenssonskok.blogspot.com
Postat av: Emmy

Glömmer du packa ned något får du ju en anledning att shoppa ;-) Hört att groggarna är extra goda just i Halmstad :-)

Jag menar att jag inte lyckas med mina bullar. Trots att jag bakar så mycket bröd. Jag är inte heller så förtjust i själva ätandet av dem, men det finns det andra i familjen som är...

2010-08-19 @ 21:06:21
URL: http://remsansbistro.blogspot.com
Postat av: Malin

Hoppas du får det toppen i Halmstad, där har jag bara varit en gång och det var på arabutställning så jag såg ingenting av staden.

Tyckte du om parmesan och vitlök-creme fraichen? Jag tyckte den var pinsamt smaklös, bättre att göra den själv ;-)

Kram Malin

2010-08-20 @ 07:50:48
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: Carolina

fräscht det ser ut! men du, vad tyckte du om fraichen? tyckte inte den smakade någonting, haha, blev jättebesviken! älskar parmesan nämligen ;)

2010-08-21 @ 22:12:44
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0