Det är hårt.

Min fina middag idag bestod av Sesambagel med potatissallad och kallrökt lax. Jaha ja. Lax alltså? Ja. Som man då lätt kan räkna ut så har alltså herr von Lindroos flytt fältet och åkt till Falköping över natten. Så då passar jag på att frossa i lax. Fy fabian vad gott det var. Alldeles lagom också med tanke på att jag fortfarande är lite sjukling och inte sugen på så mycket mat. Då blev en bagel alldeles perfekt. Mycket mer än så behöver man inte. Ja, förutom massa kexchoklad, chips & dip och ostringar som finns kvar sen igår alltså.

Jag måste bara tipsa om en liten film vi såg på igår kväll:

När det var min tur att välja film valde jag I Kina Spiser De Hunde. Den var riktigt, riktigt bra. Väldigt rolig. Jag satt där och småskrattade mest hela tiden. Så den rekommenderar jag varmt. 4/5 får den av mig. Jag säger ju det, jag är mycket bättre på att välja film än Jimmy. Åtminstone på att välja filmer som jag själv tycker om. Det är så konstigt med mig, jag kan så mycket. Jag kan nästan allting... Utom slalom förstås.

Imperial State Electric - I'll Let You Down

Kommentarer
Postat av: Malin

Stämmer bra, det är läppstiftet som syns yttepyttelite i högerhörtnet tack vare den suddiga bilden. Annars syns det rätt bra härifrån faktiskt :) Bor på Kemivägen för tillfället, vid Kapellplatsen.



Eller hur, sommaren kom... och gick... innan man ens hunnit va ledig. Uff. Sorgligt.



Åhåååå, du får hemskt gärna visa mig mysiga fik och sånt! Det är verkligen en djungel här! Får nästan lite ångest när jag tänker på det, kan ju aldrig bestämma mig för nåt utan går och velar hela tiden, haha. Alla caféer och restauranger bara skriiiiiker på mig men jag kan ju faktiskt inte gå på allihop. Åtminstone inte på samma gång ;)



Blir det nåt studerande för dig nu i höst förresten? Hoppas kexchokladen gjorde dig friskare! Jag dödade förhoppningsvis de sista envisa bakterierna från min förkylningen när jag klunkade vin förut. Kramar!

2010-08-28 @ 22:20:43
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0