Vilse i tårtan.

Idag har vi ångestmåndag! Yiihoo. Det blir så när jag inte får jobba och hinner tänka på alla pengar jag inte tjänar. Så börjar man tänka på allt man måste köpa men inte har råd med. Sen får man ännu mer ångest. Sen går man till fruktaffären i Mölndal och köper söta turkiska citroner och så äter man bort ångesten. Ungefär. Eller så har man blivit så van med att vända på varenda krona så man tänker att det klarar vi. Jag är hellre fattig och lycklig i Göteborg än rik och självmordsbenägen i Falun. Cash is not king. Happiness is king!

Jag ska faktiskt bjuda på både mat och personlighet i min blogg. Så nu blir det söndagsmiddagen. Återigen ett recept från Allt Om Mat. Inte så dum tidning det inte.


Kotletter med aprikos och bacon

För 2 portioner

2 fläskkotletter
1 paket bacon
2 vitlöksklyftor
4 konserverade aprikoshalvor + spad
timjan
rosmarin
2 dl hönsbuljong

Stek fläskkotletterna några minuter på varje sida.
Skala och finhacka vitlök.
Tärna bacon och låt det fräsa med kotletterna.
Strö över vitlöken.
Tillsätt aprikoserna plus spad och hönsbuljongen.
Smaka av med timjan och rosmarin.
Låt koka ihop i några minuter.
Servera med ris.

På tal om tidningar som inte är så dumma så har jag ju en hemlig dröm om att köpa Hemmets Journal. De har så trevliga recept i den, men jag törs liksom inte riktigt gå all the way och bli heltidstant ännu så jag köper aldrig Hemmets Journal. Häromdagen berättar Storebror för mig att de ringt honom och velat göra ett reportage om honom och olyckan han var med i förra veckan. Och vad gör han? Han tackar nej! Är han inte klok? Hur kan han förneka sin lillasyster chansen att äntligen få en anledning att köpa Hemmets Journal? Plus att få en egen snyfthistoria i Hemmets Journal. Jag ser framför mig en bild där han sitter i sin lastbil och så står det nåt klyschigt i stil med: "Nu har jag lärt mig att livet är en värdefull gåva". Men nej. Icke. Nu får jag fortsätta att sukta efter Hemmets Journal i smyg.

Nu ska jag dricka te och se sista delen av Arn. Fan, vad skönt att det är sista delen. Det är så jävla dåligt. Egentligen. Det är sämre än Andra Avenyn.

EPMD - The Steve Martin

('cause i'm a hiphopper yes i am! tydligen. idag. eller kanske för att jag vill ha en bebis som heter steve, med svenskt uttal. steve och flloyd. med två l.)

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, jag skattar mig lycklig: min mamma prenumererar på Allas, och farmor på Hemmets Veckotidning (som mamma betalar för, så vi får den hit och farmor kan ju ändå inte läsa nåt längre..). Sen köper hon i regel alltid Allers och Året Runt varje vecka, haha :P

2010-04-27 @ 10:02:32
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Malin.T

Haha, klart du kan köpa tanttidningar, du kan ju alltid skylla på recepten ;-)...

Taskig han var din brorsa, han kunde väl ha varit med för din skull?? ;-)

2010-04-27 @ 11:49:07
URL: http://www.cannolisblogg.se
Postat av: hogie

Va fan. Mäh. Jag köper både Allas och Hemmets journal. Grymma korsord och grymma recept. Jag kanske kan skicka mina avlagda nummer till dig? Så tjänar du en slant också! Och miljön! Uh va bra.

2010-04-27 @ 15:12:17
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0