Vårstädning.

Nej. Inget jobb idag heller. Men idag vände jag på ångesten och fortsatte vårstäda lite i livet istället. Så jag sa upp mig från jobbet. Det funkar ju inte att jobba för 40 kronor timmen och behöva säga nej till massa jobb där man får 3 gånger så mycket. Jag slutar ju visserligen inte idag, men om 2 veckor sådär när vi lyckats skola in någon ny. Det känns fruktansvärt himla bra. Så bra att jag knappt tänker på att lönen som jag fick idag redan är nästan helt slut. Jag ska bara fylla på mitt busskort också, sen är den helt slut. Det är så jävla kul att ha 10 000 kronor att betala i hyror i månaden. Så lägger vi till lite elräkningar och sånt på det också. Jag rekommenderar det varmt till alla arbetslösa och studenter.

Nu till någonting roligare. Eller åtminstone sötare. Jag vill ha en hushållsvåg. Men inte en sån där ful digital modern sak. Jag vill ha en analog sak. Den skulle kunna se ut ungefär såhär:


Eller faktiskt precis sådär. För det skulle passa så ypperligt i mitt kök. Synd för mig att jag inte har minsta lilla aning om var den där vågen kommer ifrån. Men om någon som läser detta vet var man kan få tag i en sån så tycker jag att ni kan berätta det för mig. Nu ska jag återgå till Rollercoaster Tycoon 3 Soaked! Som jag fick av Jimmy i söndags. Skitkul tycker jag som älskar allt vad späckhuggare och delfiner och vattendjur heter. Han är bra fin den där Jimmy. Trots att han är tvättmissbrukare. Men det kan vi ta en annan gång. Just nu är han mest fin.

Madness - Release Me | Close Escape | Solid Gone (Medley)

Kommentarer
Postat av: Jenny H

rätt beslut att säga upp dig!

2010-04-27 @ 17:13:05
Postat av: des

ja gudars det var väl på tiden!

2010-04-28 @ 22:50:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0