Hur fan får jag det här att se gott ut, del 3.

Eller korvmåndag. Så skulle det här blogginlägget också kunna heta. Korvmåndag. Det är nämligen det enda jag sysslat med idag känns det som. Korv och korv. Korv på jobbet, korv hemma. Det är bara för att jag skulle laga korv med mos på jobbet, men så fanns det varken potatisar eller pulvermos på jobbet så då blev jag sugen på mos. Därför fick det bli korv med mos hemma också. Ni får ursäkta bildkvalitén. Kameran ville bara fokusera på en sak i taget och inte både korv och mos som jag ville.


Därför blev det ugnsstekt kycklingkorv med potatismos. Nu kände jag att recept var överflödigt. Det är ju som vanlig falukorv i ugn proppad med paprika och lök med lite senap och riven ost ovanpå fast med kycklingkorv istället. Kycklingkorv. Vad de hittar på. Vad kommer härnäst? Laxbacon? Fläskpinnar? Köttfärsfilé?

Nu ska jag sova. Ja. Faktiskt. När klockan ringer kvart i sex på morgonen så orkar man inte så mycket mer. Den kommer att ringa kvart i sex imorgon bitti igen. Nåja. Det kommer att kännas bra i slutet av maj när lönen kommer. Det tröstar visserligen sådär på morgonkvisten, om jag ska vara ärlig...

Plan B - What You Gonna Do

Kommentarer
Postat av: Fröken Dill

Ha ha, känner igen problemet; god mat som inte är så fotogenisk... eller hunger så att man inte hinner fiffa något bra foto överhuvudtaget. I vilket fall lät det gott. Korv kan verkligen vara PRECIS det man är sugen på.

Tycker fröken Dill

2010-04-20 @ 09:45:45
URL: http://www.frkdill.blogspot.com
Postat av: Sofie / Mumsfillibaba

Genom en beskrivning kan man förstå hur gott det är och då behövs inte den proffsigaste bilden!! Låter skitgott.



Kycklingkorv....ja, ungefär som laxburgare tycker jag.... Annat men gott!!:)

2010-04-20 @ 19:12:45
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0