Wake me up when september ends.



Såhär har jag känt mig de senaste dagarna. Nej. Nu ljög jag. De senaste veckorna faktiskt. Jag vet inte riktigt vad det är med mig. Jag är mer bitter än jag varit på länge, plus att jag är elak mot stackars oskyldiga vänner. Jag vill nog mest få den här månaden överstökad. För mycket jobb och för lite lek. Jag mår nog inte bra av att gå upp tidigt på morgonen, speciellt inte när jag inte kan sova på nätterna. Plus att jag inte har en aning om vad vi sysslar med i skolan. Lyrik är inte min grej. Speciellt inte konkret poesi.

Nåja. Det blir nog bättre snart. Nu är jag i alla fall mätt i magen efter kycklingwraps och ska strax åka iväg till Evelina för att titta på säsongstarten av Idol och Andra Avenyn. Tur att det finns lite lättsammare saker som en stackars liten kulla som jag också kan förstå sig på. Snart är det oktober. Då blir det epik, mindre jobb och kanske lite mer sömn. Fast forward please!

Kommentarer
Postat av: Carro

Du ska se att innan du vet ordet av det så står Oktober för dörren. Men hur fick du Andra Avenyn och Idol att gå ihop? Började de ej samtidigt ?



Ta hand om dig

2009-09-08 @ 21:31:00
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Annapanna Kalixbo

Snart blir det oktober och då fyller jag ååår! Det är precis därför det är en bra månad, faktiskt ;D

2009-09-08 @ 22:05:24
Postat av: Jessica

Det låter inte så skoj, hoppas det snart vänder till det bättre.



Kramar!

2009-09-11 @ 18:15:11
URL: http://hallonblabar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0