Man måste ju äta mat också.

Vi levde inte på tårta igår. Efter tårtbaket åkte vi nämligen hem till Evelina och lagade middag. Det blev det här fina:


Fetaostfyllda biffar med klyftpotatis & palsternacka


För 4 port

ca 300 gr köttfärs
1 ägg
ströbröd
fetaost
valfria kryddor

Blanda färsen med ägg, ströbröd och lite kryddor.
Platta ut till fyra biffar. Lägg i lagom mängd fetaost.
Vik ihop så att det blir runda biffar. Stek biffarna.
Servera med klyftpotatis och ugnsbakad palsternacka.
En liten sallad och några såser kan vara gott till också.

Det var inte dumt det. Sen skickade vi iväg Jimmy och Balle på Mustasch medan jag och Evelina fortsatte att förfesta för oss själva. Vid halv tolv kom de tillbaka igen och sedan gick vi till Excet. Det var galet mycket folk där, men vi hittade åtminstone till "vårat" dansgolv nästan på en gång. Vi var lite förvirrade och var på ett annat dansgolv först men sen så.



Det roligaste, eller roligaste och roligaste, klantigaste kanske snarare, var nog när jag och Evelina skulle ropa ut genom fönstret till Jimmy och Balle och Evelina öppnar fönstret lite för mycket så en ljuslykta åker ner och jag får den rakt i huvet. Det var glasbitar överallt sen. Tur att jag hade håret uppsatt i en fluffig frisyr som dämpade fallet, annars hade jag väl haft huvudet fullt av skärsår idag.

Nu ska jag slöa framför teven lite. Fast jag har ju en bok som måste läsas ut innan morgondagen så det är kanske bättre jag ägnar mig åt den. Det är ju till och med en bra bok (Virginia Woolfs Orlando) så det borde inte vara något problem.

Counting Crows - She Don't Want Nobody Near

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag saknar London redan. Älskade tempot och allt =D Förhoppningsvis ska jag dit igen framöver med far min & bror :D

KFC var riktigt nice, valde någon rulle med hetta i. Har haft lite svårt för friterad mat men med lite sås så går allt an :P Hard Rock café var nog det grymmaste där borta. Hamburgaren var sjukt god !



Vad god maten lät, ugnsrostade rotsaker is the shit :D

2009-10-26 @ 10:03:03
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: carolina

vad läskigt med lyktan! det är sånt som känns mindre när man druckit också, kanske? ;) hehe. smarrig middag ni hade käkat!

2009-10-26 @ 18:45:35
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0