Food Envy.

Häromdagen skulle jag skriva tips om matställen i London till Carro som ska åka dit snart. Sedan började jag själv drömma mig tillbaka till mat som jag saknar från England. Sakna mat från England? Tänker ni nu lite skeptiskt. Ja. Det är inte mycket man saknar förstås. Men vissa saker saknar jag faktiskt. Till exempel:

Mumsiga mumsiga minipringles. Av någon anledning smakar de mycket bättre när de är så små. Och varför finns de inte i Sverige? Vi vill väl också äta små små små saker. Minipringles. Gimme! Jag har försökt tvinga Sandylicious att köpa såna när hon åker till England på söndag och jag hoppas att hon tar mina hot på allvar. Nu har jag visserligen inte hotat henne... Ännu.

Något slags mazariner fast utan den äckliga mandelmassan och fast de heter Cherry Bakewell Tarts så smakar de inte körsbär alls. Jag brukade få såna här i min packed lunch på lördagarna som pudding.

Popcorn Chicken Meal från KFC. Ja, jag vet att KFC är ett hemskt och ont företag men de har ju så himla goda buckets och popcorn chicken... Ja. Det är ju bara för gott för att låta bli att äta. Jag saknar att köpa en stor bucket med Evelina och Martina och gå och tjocka i oss den i någon park och bli omyndighetsförklarade av personalen som oftast inte alls pratade bättre engelska än oss men som gärna ville låtsas.

Sunday Roast Dinner. Mmm. Speciellt Yorkshire Pudding med lite gravy i. Det var minsann inte dumt. Och Roasted Potatoes, det brukar vi visserligen göra härhemma också men Yorkshire Pudding är det lite mer ont om.

Sist av allt: Profiteroles. Mmm. Helst ska de vara med chokladmousse i och chokladsås på för en chocoholic som jag. Men finns inte det så funkar ju vaniljmousse också, i värsta fall. Turligt nog för mig så hittade jag ett recept på profiteroles i en av mina tusen kokböcker här hemma så det ska nog testas på snart. Men är du i England och ser såna här på efterrättsmenyn: DO IT!

Wir haben hunger. Men det kanske märks. Tur för mig att jag är bjuden hem till Evelina på middag ikväll. Det ska bli spännande att se vad hon har att bjuda på. Har ni tur så kanske ni också får veta det lite senare.

Kommentarer
Postat av: Sandra drömkaka

Wow att de har så himla mycket smaskigheter i england snacka om sugen jag blev särskilt på min-pringles gaaah måste till Ica nuuu!!! :)

2009-10-15 @ 19:43:06
URL: http://dromkaka.blogg.se/
Postat av: Malin

Skolbullar it is then ;)



Nu vill jag också åka till England juuu, mwah va gott det såg ut!

2009-10-15 @ 20:47:03
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: Ann

Åh hu! Profiteroles är så hemskt äckligt! Vi hade dem som efterrätt på hotellet där jag jobbade på Irland och de smakade papper!

2009-10-16 @ 10:13:51
URL: http://www.derknackarsch.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0