Flickan som var expert på att skrämma upp sig själv.

Ikväll har jag egen tid. Jimmy är på fest med sin klass och jag passar på att titta på vad jag vill utan att få höra: "Vad är det här för jävla skit?" Vad väljer jag då att titta på? Jo. Jag bestämmer mig såklart för att titta på alla avsnitt av Mannen Under Trappan eftersom jag hört att det ska vara så himla bra. Hittills har jag bara sett de två första avsnitten och nu fick jag lov att ta en paus till Robins för att lugna ner mig lite. Jag förstår inte varför jag ALLTID ska skrämma upp mig själv när jag är ensam hemma. Men det är bra, det är det. Jonas Karlsson är inte dum han. Har ni inte sett Mannen Under Trappan så gå in på SVT Play och titta. Det är 4 delar bara så ni behöver inte vara rädda att fastna i något. Däremot kan ni vara beredda på att bli uppskrämda. Hu.

Igår var vi på Henriksberg för att titta på Mama Kin. Det var Jolin som drog med oss eftersom Mama Kin, precis som Jolin, är från Karlstad. Det är inte riktigt min musik egentligen men de var faktiskt bra. Annars så var det mest så att Jimmy vägrade gå med på att jag är en poptjej och försökte hävda att jag är en rocktjej, jag försökte lära Kvarnström att dansa bugg, sen visade jag, Evelina och Kvarnström upp hur fint det var när vi sjöng E-Type på Vasagrillen, Jolin träffade mannen i sitt liv (enligt honom i alla fall) och en konstig kille tyckte det var helt okej att dra upp min klänning och titta på... ja, hela mig. Jag blev inte så förvånad förstås, det är väl sånt som killar från Karlstad gör helt enkelt. Själv får man ju bara tacka och ta emot.

Nu ska jag titta färdigt på Robins, sen ska jag fortsätta skrämma upp mig själv genom att se de sista 2 delarna av Mannen Under Trappan. Haha. Anna Blomberg är sjukt bra som Anna Anka och Maria Montazami ju.


Kommentarer
Postat av: Jenny H

otroligt roligt klipp med anna blomberg, haha! kan vi på bloggen inte få se lute bilder på eran lägenhet så man har en bild av hur ni bor? vore skoj att se!! kraam

2009-10-18 @ 13:56:33
Postat av: carolina

ja fy fan! såg du inte mitt inlägg om Kwådd? jävla äcklig bok de där, jag vågade INTE se filmen :P

2009-10-18 @ 17:18:17
URL: http://acarolinas.blogg.se/
Postat av: carolina

ja fy fan! såg du inte mitt inlägg om Kwådd? jävla äcklig bok de där, jag vågade INTE se filmen :P

2009-10-18 @ 17:18:20
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0