En latmask-söndag.

Idag har det varit en riktig latmaskdag. Det har inte gått i många knop idag kan jag erkänna. Jag drog med mig Jimmy ut på en promenad nere vid vattnet i alla fall, man får ju passa på när solen skiner. Jag tog med mig latmask-temat när det kom till middagen också. Jimmy beställde Biff Stroganoff till middag och jag var extremt lat och köpte en Arla Stroganoff Panna.



Biff Stroganoff

3 portioner

ca 300 gr strimlat nötkött
1 rödlök
1 röd paprika
1 frp Arla Köket Stroganoff Panna
1 msk tomatpuré

Strimla paprikan. Skala och skär rödlöken i klyftor.
Fräs kött, lök och paprika i en djup panna.
Tillsätt Stroganoff Panna och tomatpuré. Låt koka ihop.
Servera med potatis och sallad.

Anledningen till att bilden ser ut som den gör är att jag började äta innan jag kom ihåg att fota. Så går det om man är glupsk. Ska jag vara ärlig så smakade inte den där Stroganoff Pannan inte mycket alls, det var därför jag tillade tomatpuré. Nästa gång ska jag vara mindre lat och göra det från scratch, det är inte jobbigt alls egentligen det vet jag ju. Och så smakar det mycket mer också.

Angående gårdagen så lyckades jag somna till sist. Med lampan tänd, nazistkaninen under armen och efter att ha slöläst lite i Håkan Hellström - Texter Om Ett Popfenomen. Man måste ta till sånt som gör en lugn och glad efter att ha skrämt upp sig hela natten.

Nu ska jag göra mig i ordning för jag ska iväg och se Bröllopsfotografen tillsammans med Evelina, Jolin och Stina. Eftersom Smala Sussie kan vara en av de bästa filmerna som gjorts så är förväntningarna på topp. Men jag tror inte jag kommer att bli besviken. Alla som har sett den säger ju att den är bra. Vilket brukar vara ett tecken på att jag kommer att tycka det är dåligt iofs. Men nej, inte idag. Idag blir det bra. Yes.

Kommentarer
Postat av: åsa - hello sugar!

men visst måste man få slöa till det ibland och slippa laga riktig mat även om det kanske inte det blir det godaste alltid. :)



har aldrig sett mannen under trappan men nu blev jag ju lite nyfiken, kanske får titta på det till helgen, mitt på dan när det är ljust ute.



hoppas förresten bröllopsfotografen var bra! det var så sen jag var på bio, tror det börjar bli dags för ett besök.

2009-10-19 @ 21:31:39
URL: http://hellosugar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0