Denna dagen, ett liv.

Huuuu. Vad dåligt jag har mått i dag. Jag låg i sängen till klockan 18. Eller ja, emellanåt sprang jag ju på toaletten och hängde med huvudet i toastolen. "Man blir ju inte bakfull av cider." Herregud. Jag ljuger så bra. Gårdagen började åtminstone fint med att jag och Jimmy åt god mat här hemma. Det här åt vi:


Fläskfilé fylld med äpplen och katrinplommon


För 2 pers

ca 250 gr fläskfilé
½ äpple
ca 8 katrinplommon
valnötter

Sätt ugnen på 225 grader.
Bryn fläskfilén runt om i en stekpanna.
Kärna ur och klyfta äpplet.
Skär några centimeter djupa skåror i fläskfilén med ca 1,5 cm mellanrum.
Fyll skårorna med en äppelklyfta och katrinplommon.
Hacka valnötterna och strö över fläskfilén.
Ställ in i ugnen ca 30 minuter.
Servera med klyftpotatis, ugnsbakade morötter och bearnaisessås.

Mmm. Det var gott. Synd för Jimmy att han är så förkyld att han inte känner någon smak. Efter middagen rymde jag till Evelina för att inte titta på fotboll. Vi drack oss full och sen gick vi till Excet istället. Jag måste nog gå till Excet igen någongång när jag är nykter för det var ingen dålig labyrint därinne. Jag tror vi hann vara där i 1½ timme bara innan vi hittade till ett av dansgolven bland alla trappor, barer, terasser och hemliga små hörnor.

Vi hann också med att träffa en kille som presenterade sig som Henrik Zetterberg. Han var faktiskt jävligt lik också men han hade blå ögon, och när jag sa: "Nej för du har inte bruna ögon!" Såg han mest paff ut. Haha. Försöka lura mig med hockeyspelare funkar liksom inte. Evelina var snäll och sa att han var mer lik Foppa. Sen blev vi kompisar med nattklubbschefen och slapp betala i baren. Vi terroriserade de flesta vi mötte och jag kan omöjligt förstå att jag och Evelina aldrig får några nya kompisar? Eller ja. Vi fick ju massor av nya kompisar, bara det att alla stack ifrån oss så fort de fick chansen. När det var dags att åka hem hittade jag en tjej på spårvagnshållplatsen som bodde nästan där jag bor så vi delade en taxi hem eftersom det var typ hundra år kvar till nästa spårvagn gick. Eller åtminstone en halvtimme. Vi diskuterade fotboll med taxichauffören, vi var hans bästa kunder under hela kvällen. Klart vi var.

Och idag har jag mått dåligt, sämre, sämst. Och Stephen Gately är död! Jag var askär i honom som 11-årig liten tjej. Sen kom det ju ut att han var homosexuell, men han var ändå min Boyzone-favorit. Jag älskade Boyzone, alla andra gillade Backstreet Boys och Spice Girls och jag som alltid haft tvångstankar och måste vara tvärtemot älskade Boyzone istället. Åkte till Stockholm och såg dem live på Hovet. Åååh. Stephen. Jag sörjer lite här för mig själv i min ensamhet. Snyft.

Boyzone - Arms Of Mary


för att det är en himla fin bit. de har många fina bitar. faktiskt. fina irländska bitar.

Kommentarer
Postat av: Carro

Du verkar ju haft det trevligt igår iallfall så bakfyllan må vara värt det , haha ;D



Själv var jag en Spice Girls fantast .. Var på deras konsert .. Herrejösses vad pengar jag slösat på min besatthet, Idolkort hit & dit .. Backstreet boys förstod jag som aldrig ! Och Boyzone , var Ronan Keating med där? haha ..



Ha det bra & hoppas du är piggare imöra ;D

2009-10-11 @ 22:28:46
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Malin

Nej, va jobbigt! Skulle jag aldrig klara, älskar ju fisk! :O

2009-10-11 @ 23:04:37
URL: http://getiton.blogg.se/
Postat av: margit

Det verkar vara ett underbart recept på Fläsfile!!!

2009-10-11 @ 23:14:27
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Anna Sjöberg

Oj, det där ser absolut inte tokigt ut... utan MYCKET gott!

2009-10-12 @ 10:45:14
URL: http://dewdropia.blogg.se/
Postat av: mor

Nu vet jag vad du gör i Borget det är nog bäst att du flyttar hem till mor!!!!!!!!!!!!

2009-10-12 @ 17:03:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0