De är så jävla efter!

Nu är jag hemma igen efter en helg i Stockholm. I Stockholm är det redan jättemycket höst och iskallt. Så det var vantar och halsduk som gällde. Brrr. Annars var det nog första gången som jag var i Stockholm och inte kände mig som en överstressad iller. Jag lät alla stressade stockholmare stressa för sig själva istället. Men vad är det som de har så bråttom till?

I lördags var vi och tittade på Kvarteret Skatan Live på Rival. Jag var ju och tittade på deras förra liveshow 2007 också, så Jimmy har försökt få mig att bestämma mig för vilken som var roligast. Men det är lite svårt, det roliga med den här var ju att allt material var helt nytt. Så det var roligt. Och ja, SE DEN om ni har chansen. Vi skrattade så vi grät vid vissa tillfällen. Och annars satt jag och småfnissade hela showen igenom. Missa inte chansen att se David Batra spöa Kikki Danielsson. Haha.

Annars gjorde vi mest vanliga saker. Åt och åt och åt. Shoppade. Hängde på Hakims kontor. Helt galet kontor där han jobbar. Mitt på Stureplan och så hade de ett "lekrum" på kontoret med biljardbord, fussball och rockband. Rockband! På kontoret! Det ska jag föreslå till min chef, det vore något det. Så nu har jag spelat rockband för första gången i mitt liv. Jag var basist, eftersom det är allmänt känt att basisten alltid får ligga mest. Och varför har aldrig någon berättat för mig att man ska slå på den där grejen i mitten och inte bara trycka på de färgglada knapparna? Nu inser jag ju varför jag alltid haft 0% träffade noter när jag spelat Guitar Hero. Tack Hakim!

Men helgens höjdpunkt var nog ändå när vi stod på H&M och Bengt-Åke Gustafsson kom in och skulle handla med sin dotter. Jag blev helt lyrisk och skulle försöka få Jimmys uppmärksamhet eftersom Jimmy stod en bit bort: "JIMMY! BENGAN! BEEENGAAAN!" Stod jag och mimade och hoppade lätt upp och ner. Såhär i efterhand kan jag ångra lite grann att jag inte gick fram och sa hej och snodde hans mobiltelefon. Fatta vilka nummer han har i mobilen; Foppa! Zäta! Sudden! Stefan Liv! Henrik Lundqvist! Jaja. Det är ju lätt att vara efterklok.

På tal om att vara efter; varför stänger uteställena i Stockholm två eller tre? Ska inte det vara Sveriges hufvudstad? I Göteborg stänger väl de flesta ställen runt fyra. I Stockholm är det ju bara bratställena på Stureplan som har öppet så länge och dit vill man ju absolut inte gå om man vill socialisera sig med vettiga människor. Vad är grejen?! Stänga tre? Visserligen var vi på nåt bra Soulställe när jag var i Stockholm sist för massa år sen, det hade öppet till fyra men jag hade ju ingen aning om namnet på det så då var det inte så lätt att hitta dit...

En annan bra sak var att de hade Estrellas Sourcream&Cheese-chips på mataffären närmast Hakim och Maria. Jag har längtat och letat efter de chipsen i flera år ju. Så det satt fint i magen. Nu sitter det fint i magen att vara hemma i gôa glada Götet. Borta bra men hemma absolut bäst. Nu blir det en kopp te och kanske dags att leta rätt på ett litteraturschema inför nya momentet. Epik - äntligen!

The Brighton Port Authority feat. Jaime T - Local Town

Kommentarer
Postat av: Carro

Jädrans dumt att du ej snodde mobilen. Du hade mer än gärna fått dela med dig utav Lunkans mobilnummer, han är damn hot !

2009-10-04 @ 22:23:43
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: Jenny H

jag försöker övertala simon att se kvarteret skatan med mig på rival! är det nya karaktärer eller samma som förut? kraam

2009-10-05 @ 08:15:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0