Söndagsinfluensa #48973294.

Såhär hade vi det igår. Haha. Nej. Jag skojar bara. Det är bara en rolig bit. Av Loke, som vi var och tittade på igår. Så det passar sig ju fint.



Kvällen började med pizza hos Evelina. Sen åkte vi till Dubbelgöken, kände oss missanpassade, drack billigt vin och tittade på underhållning. Matilda var jättebra. Sen var det en tjej som var lite för svår för mig så då ägnade jag mig mer åt vinet och salta pinnarna. Loke och Olivia avslutade kvällen och de var jättebra som vanligt. När vi skulle gå därifrån var jag av någon anledning på väg ut med galgen som min jackade hade hängt på. Sen träffade vi en kille som skulle ha 13 barn. 5 med Evelina, 3 med Olivia och 2 med mig. Hur han fick det till 13 vet jag inte riktigt. Och varför ville han ha minst barn med mig? Alltid samma otur.



Sen åkte vi tillbaka till Evelina och drack cider och så kom Jimmy, Robban och Rickard dit också. Jag och Evelina hamnade till sist på Sticky Fingers och där vi dansade loss på både mittengolvet och top floor. Konstigt. Jag brukar aldrig vara där högst upp annars, men men. Ibland måste man testa något nytt. Jag tror inte vi var på Sticky särskilt länge, vi gick hem innan de stängde i alla fall.



Idag mår jag faktiskt helt okej, förutom att jag hade enorm hjärtklappning så fort jag rörde mig i morse. Men nu så. Onaturligt bra med tanke på att jag drack både vin, öl och cider igår. Öl. Stöl. Herregud. Jag tycker ju inte ens om öl. Fast igår var det till och med lite gott. Jag kanske börjar bli vuxen? Eller man. Nu ska jag dricka te och hänga i soffan. Det får man när man har söndagsinfluensa. Det måste ju vara farligare än svininfluensan. Jag känner då betydligt fler som har söndagsinfluensa en gång i veckan än vad jag känner folk som har/har haft svininfluensa. Smittsamt!



Tutankamon - Three Of Us


Kommentarer
Postat av: Annapanna



jag har fan söndagsinfluensa för att jag hade så det så tomt igår, illa. mycket illa! soon we gonna ses! just ja. jag lagade finmat igår. JAG. så tänkte jag på dig och ditt matlagande. det du!



<3!

2009-11-15 @ 19:46:55
Postat av: Malin

Jag stod faktiskt och höll i den både igår och idag. Men igår blev det lösgodis istället, och idag blev det två 200g-chokladkakor för typ 30 kr ist. Erbjudande ;) Men jag har siktet inställt på den iaf, haha, så jag SKA prova den så småningom.



Helt otroligt, men idag har jag nog faktiskt ingen söndagsinfluensa. Eller jo, lite, men den är lindrigare än vanligt. Nästa söndag däremot.. Uff, bävar redan ;D

2009-11-15 @ 21:15:02
URL: http://getiton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0