Keep it simple, simple.

Det blev ingen utgång igår. Varje gång jag började försöka göra mig i ordning fick jag så ont att jag fick lov att lägga mig ner igen. Efter tredje försöket gav jag upp och tillbringade resten av kvällen i tevesoffan med Jimmys ostbågar. Idag har jag fortfarande ont i ryggen men inte i magen. Har tagit det lugnt hela dagen idag också så förhoppningsvis känns det bra imorgon. För att ta det lugnt så krävs det lätt-som-en-plätt mat och det blev det också.


Tandooriquorn med ris

För 2 port

4 quornfiléer
2 dl matyoghurt
1 påse tandoori mix (santa maria)

Kall sås:
2 dl matyoghurt
saften från 1 pressad citron
1 msk ingefära
1 pressad vitlöksklyfta

Marina quornfiléerna i matyoghurt blandat med tandoorimixen,
minst 3 timmar innan det ska ätas.
Blanda ingredienserna till den kalla såsen.
Smaka eventuellt av med lite salt.
Stek quornfiléerna.
Servera med jasminris, den kalla såsen och en sallad.

Jag tycker det är så lustigt med folk som säger att quorn inte smakar någonting. Nej. Men det är ju som såhär att om du tar vanlig kycklingfilé och bara steker den rakt upp och ner utan kryddor eller marinad så smakar inte den heller någonting. Hur kan man inte förstå det? Du måste ju själv använda din lilla fantasi för att få smak på saker och ting. Seså. Nu har jag tagit den ursäkten ifrån er också. Jobbigt läge.

Nu ska jag nog återgå till soffan. Eller duschen. Fast i duschen blir man så blöt. Det är jobbigt. En annan jobbig sak är att Loka Skogsbär smakar som när man råkar få parfym i munnen. Usch. Hur kunde jag glömma det? Hur kunde jag glömma och säga det till Jimmy när jag bad honom köpa någon slags Loka eller Ramlösa till mig? Nåja. Nu kommer jag nog aldrig att glömma det igen. Parfym i munnen. Blää. Nej. Jag tror det blir soffan. Duschen finns ju alltid kvar imorgon.

The Reindeer Section - You Are My Joy

Kommentarer
Postat av: carolina

åååh, och jag som älskar indiskt.. OCH quorn! haha, det där med parfym i munnen håller jag med om, eller hudlotion! smakar ju APA. tänk att det kan lukta så gott...mysterium :P

2009-11-09 @ 17:07:08
URL: http://acarolinas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0