Men nu är hon i mig, och kommer alltid vara.

Jag brukar ju säga att man får ha en latmatdag i veckan, eller ja, man får ju ha hur många man vill. Men det brukar oftast bli en hemma hos oss. Förra veckan hade vi den i torsdags vilket passade väldigt bra eftersom jag och Jimmy bara gick om varandra den dagen så att vi inte hade tid att äta middag tillsammans på grund av skola och möten och föräldrar på tågstationer. Så jag lagade middagen medans Jimmy var borta och hade köpt en liten sån här burk:



Det är jordnötssås och just den där sorten smakar liksom precis som på restaurang, när jag gör jordnötssås själv blir den oftast alldeles för flottig trots att jag testat flera stycken olika recept. Alltid samma resultat. Så då fuskade jag lite med en sån burk. Så var det bara att marinera lite kycklinglår och slänga i ugnen, koka jasminris och hacka en sallad och så var middagen färdig i ett nafs.



Kyckling med jordnötssås & ris


I ett nafs var det kanske inte direkt, eftersom kycklingen skulle stå i ugnen i 40 minuter. Men under den tiden hade jag ju tid att göra massor av andra saker. På tal om tid så insåg jag idag att jag ska ha läst sex stycken böcker tills på fredag. Att ingen av dem är på under 300 sidor behöver jag väl inte ens tillägga? Så det blir 2 böcker om dagen det. Hejdå fritid. Jag som skulle på Kellys och sjunga karaoke och fira Andreas på födelsedagen idag! Nåja, det ska jag kanske fortfarande. Jag får se hur mycket jag hinner läsa idag på jobbet, tänkte ta med en bok och läsa lite om det är ont om kunder. Och på tal om jobbet så måste jag gå och göra mig klar nu för jag börjar jobba om en timme. Himmel, vad bra jag har blivit på övergångar. Snart får jag nog jobb på radio eller teve.

Sara Watkins - My Friend

Kommentarer
Postat av: Katinka

Du har fullt upp du! Men matlagning verkar du ju vara en riktig baddare på! Du skulle gärna få laga mat till mig vilken dag i veckan som helst liksom. Fast vegetarisk då.

2009-05-11 @ 11:43:42
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Katinka

Du har ett pris att hämta hos mig förresten.

2009-05-11 @ 13:48:20
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0