Men det struntar jag i.

Det är rart med barn. Det ÄR rart med barn. Så länge barnen är rara. Idag har jag varit i Slottsskogen och tittat på sälarna och älgarna och gud vet vad medan regnet öste ner. Jag var inte ensam förstås. Pippen, Jimmy, min mamma och min pappa var också med. Pippen tjatade om älgarna hela dagen. Sen när han väl fick se dem så sa han: "Det är hästar!" Sen gick han vidare. Ja, så spännande var det med älgar.

Nu kollar vi på hockey och innan det åt vi tortillas. Pippen har varit överenergisk och sprungit runt upp och ner och hit och dit och skrikit, skrattat och gråtit under de senaste timmarna, nu har han dock tystnad och då känner man direkt hur trött man själv är också. En annan sak jag har tänkt på är hur sjukt jäkla mycket mina föräldrar äter hela tiden, nu vet jag var jag fått det ifrån. Jag är helt enkelt VAN med att konstant ha någonting att tugga på. Det är chips till förrätt, sen lite ostbollar som andra förrätt, sen mat, sen fram med mer chips på en gång och så godis och lite mer godis och lite bulle. Och så undrar Jimmy hur det kommer sig att jag äter så mycket för att vara tjej? Om det var såhär när jag var liten också så måste jag ju ha världens mest uttänjda magsäck. Fast å andra sidan; om det var såhär när jag var liten också borde jag väga uppåt 100 kilo... Det är nog något de lagt sig till med för att de saknar mig så mycket.

Alternativt att man äter så mycket när man bor i Falun med omnejd för att man är så jävla deprimerad. Jag åt också mycket mer på den tiden då jag bodde där. Nu är det hockey, hockey, hockey! Igår kväll ringde Pippen till Jonas Gustafsson för att berätta för honom att han skulle spela match idag också. Han avslutade samtalet med: "Jaa, pusspuss, hejdå!" Undrar om Pippen är lika tight med resten av Tre Kronor också? GE MIG STEFAN LIV, Pippen!


Kommentarer
Postat av: Katinka

De äter säkert så mycket för att de saknar dig. Kan ju inte vara av någon annan anledning ju!

Och älgar är kanske bäst som fantasifoster trots allt. Vem vet.

2009-05-10 @ 22:08:42
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0