För sakerna du aldrig gjorde.

Nu har jag surat klart. Eller nej, inte riktigt. Men jag har surat klart för idag i alla fall. Så nu kan jag berätta om våran fina paninikväll vi hade igår. Självklart tog jag inte ett enda kort, ganska så typiskt mig. Paninikväll hade vi ju som sagt eftersom jag upptäckte att Jimmy hade en paninigrill i sina ägor som han fått i julklapp och sedan gömt undan i ett skåp i köket. Och paninis sitter ju aldrig fel så då passar det ju utmärkt med paninikväll.

Innan det blev paninis fick Evelina, Jolin och Ann dock sitta i vardagsrummet med varsin fördrink och dippa gurk- och morotsstavar. Oh yes, jag är de avancerade förrätternas urmoder. Det var ju ingen förrätt, mer någonting för dem att äta på medans jag och Jimmy fixade paninis. Paninis som serverades med sallad och sprödvarma nachos. Jag var mest lycklig för att jag fick äta tonfisk. Eller möjligtvis så var jag mest lycklig över plastglasen jag fick av Evelina, glas som Evelina mest gav bort av egoistiska skäl då hon vill ha fina glas att dricka ur när vi ska ha grill- och bocciakvällar i framtiden. Ann var mest lycklig över att de börjat tillverka sourcream & dill-chips. Jolin i sin tur var mest rörd över den exklusiva menyn som jag tagit mig hela 5 minuter att skriva ut från datorn.

Efter att vi proppat i oss massa paninis, sallad och varma chips så var det efterrätt. Det var med rädsla jag serverade den då Ann satt vid matbordet innan och berättade om diverse efterrätter hon inte gillar. Jordgubbs- & Björnbärspaj med vaniljglass blev det, och det tillhörde inte någon av de efterrätter Ann inte gillar som tur är. Efter paninis och paj var kjolen jag tagit på mig på morgonen säkert 2 storlekar mindre än vad den var tidigare under dagen. Det blev mest struntprat runt kvalet i Eurovision sen. Jimmy kunde läskigt nog mer än alla oss andra tillsammans. Huh?

Nej. Inget ont om Jimmy nu. Han är ju min gullepluttesnuttedosidoo. Pernilla <3 Jimmy 080229 and forever likzom. Jag försöker få Jimmy att gå med på att vi ska heta samma sak på msn och något riktigt snuttigt också, men han vägrar. Det känns som att mitt hjärta ska sönder! Jimmy sitter bara och googlar på bilder på Britney Spears nuförtiden och så kan han massa saker om Eurovision. Dessutom känner han igen Sofi Fahrman, inte ens jag vet hur hon ser ut. Hon är väl blond misstänker jag, men mer än så? Nej. Men det vet Jimmy! Tur att jag har Jimmy då som kan lära mig lite mer tjejiga saker. Nästa vecka ska jag lära honom att byta däck på bilen och spotta snus!

The Pointer Sisters - Jump For My Love

Kommentarer
Postat av: Jurle

Får tacka en utmärkt värdinna för en utmärkt kväll! & förresten vill jag ha mer paninis!!!!!!!!(& efterätt & sån där majs.......)

2009-05-13 @ 23:03:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0