Jag vill se de där skyarna igen.

Nu lyssnar vi på gubbrock och Jimmy har gubbyxorna på sig. Kan det bli gubbigare? Annars dricker Jimmy och DJ mest öl medan jag lagar mat. Ungefär. Det blev kasslergratäng som tydligen var populärt. Bacon-öl dricker de tydligen också. Vi ska strax till Evelina och lyssna på Rednex och dansa oompa loompa. Det sista vet grabbarna ingenting om, och det kan hända att det blir vår sysselsättning medan de är på Sparzanza. Sparzanza är också gubbrock. Från Karlstad. I Karlstad finns det bara gubbrock och dansband. Nej. Jag vet inte heller vad jag pratar om. Det kan bero på min Aquatini, eller på att min hjärna blivit förstörd av all gubbrock.

Grattis till världens bästa Ceebs på födelsedagen får man säga också. Nu är hon gammal och har börjat tycka det är gott med mandelkubb. Men det gör ju jag också, pensionär som jag är. Både jag och Ceebs är mobbade i skolan. Det måste bero på att vi är lesbiska. Jag ska sätta in en kontaktannons för att få kontakt med andra som är ensamma och lesbiska.

Nu ska jag dricka upp min lilla Aquatini, sen ska vi sätta oss på bussen till Evelina. Ja, vi får vara lata och ta bussen dit idag. Det har gubb-Jimmy bestämt. Hejhopp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0