Gråsparven när hon sjunger.

Mycket att ta igen som sagt. Så jag fortsätter väl med middagarna. Fredagens middag kommer inte att vara någon större skräll för någon, jag tar mitt Svensson-liv på allvar som sagt. Fredagens Middag:


ca 300 gr köttfärs
1 gul lök
1 ½ msk tomatpuré
1 msk chilisås
½ msk soja
2 vitlöksklyftor
chilipulver
spiskummin
curry
koriander
salt
1 dl vatten

Hacka löken. Bryn köttfärs och lök i en stekpanna
. Blanda ner resten av ingredienserna och krydda tills du tycker det är lagom starkt och lagom mycket "tacosmak". Servera i tunnbröd tillsammans med hackad sallad, gurka, tomat, avokado, majs, tacosås och riven ost.
(Själv skippade jag tacosåsen och den rivna osten och hade på vitlökssåsen som var kvar sen torsdagen istället.)

Förutom tacos var det mest kvalserienerver här i fredags. Jimmy gick upp klockan fyra på morgonen för han var så nervös inför Leksands första kvalseriematch. Han gick knappt att kommunicera med på hela dagen och när matchen sedan började och det inte alls gick bra för Leksand så var det ett himla liv, och det slutade med att det kastades chips på teven. Några vettiga ord eller meningar går inte heller att få ur honom, möjligtvis ett muttrande och en blängande blick. Om inte Leksand börjar vinna snart så flyttar jag nog hem till Evelina i några veckor, hennes kvalseriernerver märks inte av överhuvudtaget och hon är helt klart kommunicerbar. Det är alltid ett plus hos en sambo.

Raul Malo - Moonlight Kiss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0