För jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid.

Av någon anledning tycker jag inte om kanelbullar, däremot tycker jag jättemycket om te med kanel i eller hårda kakor med kanel, choklad med kanelsmak etc. Av samma konstiga anledning tycker jag inte om vaniljsås, vaniljglass eller andra saker som smakar vanilj. Förutom just; vaniljbullar. Vad det beror på för en konstig muterad gen vet jag inte riktigt, men just nu är jag förbaskat glad över att de här finns:



Mmm. Gott och nyttigt. Eller nja. Om man håller det på en sund nivå och inte sätter i sig hela paketet på en gång alltså. Det går förvånansvärt bra må jag säga. Hittills har jag ätit bara 2 stycken. Och fler blir det inte idag. För då har jag ju ingenting att se fram emot imorgon när jag kommer hem från skolan. Ja, det är inte alls svårt att göra mig nöjd. Lite cellofanstrutar, lite kanelknäcke eller lite chips & dip så skiner jag som en sol sen.

Kommentarer
Postat av: Annapanna

Det är faktiskt viktigt att veta, för du blir rätt grinig när du är hungrig och ibland är det ju svårt att veta vad första hjälpen är ;D Btw, zinkpasta skall testat! Nästan lite modebloggstips där? ;D

2009-03-04 @ 17:12:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0