Folk stannar och stirrar på mig.

Nu sitter jag och tittar på American Pie 2, i mina ögon den bästa av dem. Fast det kanske beror på att det är den man sett flest gånger... Dock är jag för trött för att göra någonting annat. Jag började jobba kvart i nio i morse, och sen efter 6 timmars jobb så åkte vi direkt till IKEA, för Jimmys pappa med tillhörande fru var här och hälsade på.

Jag fick presentkort på IKEA av dem i försenad födelsedagspresent, så det var ju lägligt. Nu har vi ett enormt skönt mysigt gosigt nytt täcke som vi slipper slåss om för det är jättestort. Dubbelt så stort som hela sängen nästan. Mmm. Vidare köpte vi nya påslakan, kan ju vara bra att ha något som passar till täcket, och sen gick jag loss på köksavdelningen som vanligt. Det blev dock bara plastskålar som jag kan baka i, en stektermometer och en mortel. En hylla att ha CD-skivor i blev det också, den är skrämmande tom... Men vi har ju hela livet på oss att fylla den.

Efter IKEA blev det hemfärd och middagsdags, men det tar vi lite mer om imorgon. Nu har gästerna åkt hem och vi bara slöar. I morgon är jag ledig och måste plugga som en galning inför tentan på onsdag. Sånt är roligt att ägna sin lediga dag åt. Inte. Men måste man så måste man, och eftersom det är muntlig tenta vill man ju verkligen inte stå där som ett fån och inte kunna någonting. Nej. Nu sova. Mmm. Nya täcket. Mmmm. Myspys. Mmm.

U2 - Moment Of Surrender

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0