En kyss att bygga en dröm på.

Uuuuh. Jag börjar nog bli sjuk. Vaknade i morse med världens huvudvärk och varm som en bastu. Så jag bäddade ner mig och Jimmy matade mig med värktabletter och sen låg jag i sängen till två. Nu känner jag mig fortfarande tung i huvudet som en gnu men inte lika varm. Tung i huvudet kan visserligen bero på att jag har Jimmys hörlurar på mig, de väger fan ett ton. Värktabletterna är slut nu dessutom så jag får helt enkelt hålla ut.

Snart ska jag dessutom iväg till Evelina för hon och Jolin ska bjuda mig på födelsedagsmiddag. Tur att jag inte valde en utekväll då, fast å andra sidan skulle jag bara kunna låtsas att jag redan blivit bakfull i såna fall. Men lite mat i magen kan nog göra mig piggare. Jag har faktiskt inte tid att bli sjuk nu, det är ju faktiskt helg snart. Och efter helgen måste jag gå i skolan. På onsdageftermiddag kan jag bli sjuk, tills dess vill jag vara pigg. Tack.

Vetiver - Rolling Sea

Kommentarer
Postat av: Katinka

Hoppas du orkar med födelsedagsmiddagen och att du snart känner dig ännu bättre. Jobbigt att vara sjuk ju. Men det går så mycket just nu så det är snarare ett under om man klarar sig undan istället.



Kram!

2009-03-05 @ 18:36:14
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0