XOXO, Gossip Girl.

Imorgon är det här 10-dagars långa avsnittet av Gossip Girl över. Det känns rätt bra faktiskt. Jag hade faktiskt lyckats glömma hur mycket intriger det är här uppe. Hur folk beter sig mot varandra. Alla bara springer runt och är sura på varandra utan anledningar och jag är helt fascinerad över hur folk kan sitta på en fest och inte ens hälsa på folk som kommer dit bara för att de är sura på dem, fast de vet ju inte varför de är sura på den de inte hälsar på. Ja. Det ska bli skönt att åka hem igen. Nu när jag blivit påmind om varför jag flyttade härifrån från början. Manipulativa bitches och egoistiska energitjuvar klarar man sig bra utan. Intriger och moraliska dilemman också.

Trots intriger och moraliska dilemman så var gårdagskvällen mycket lyckad. Det började med grillning här hemma, med kollektivet (minus Des & Yoshi) plus Simon, Jocke, Källan, kusin Sigge med pojkvän och vän. Allt var som vanligt. Samtalsämnen har inte förändrats mycket under åren. Skämten betygsattes, poserna tränades in, Backstreet Boys skivan fungerade inte. Självklart hade Jocke och Källan med sig en flintastek. Varför ska folk alltid ha med sig flintastek? Det är förbjudet. Nästa gång det ska grillas måste alla grilla korv. Jag citerar:

"Pernilla, vad grillar du? Lammkött?" - Eric

Sen åkte vi till Jessica, där det var väldigt mycket färre folk än vad det brukar vara en midsommar dag. Men trevligt ändå. Nu när jag tänker på det så vet jag inte riktigt vad vi gjorde där. Jag minns att jag stampade Jen på foten. Och jag och Oscar ringde till Ellobello. Jag minns mest vägen till Dössberget, då Jen berättade att Simon tjänar 76 000 i månaden. Det blir jobbigt för honom att omställa sig till att leva på csn i höst. Haha. Sen blev jag och Jen räddare i nöden till en tjej vi knappt känner, men vi skulle ialla fall vara bästis med henne då. Jag hittade Storebror sen också, han som absolut inte skulle till Dössberget i år. Nog fan stod han där i alla fall. Som vanligt. Full. Och odräglig.

Pumpbolaget var inte så bra. Jag var besviken. Pengarna tillbaka! Mina vita skor är inte längre så vita, och Jennys vita klänning var inte heller längre så vit efter ett tag. Jag fick rädda folk från hångelsugna mytomaner, och sen tyckte jag att Håkan Hellström skulle komma och avsluta showen. Det gjorde han inte, så istället fick vi dansa till Cherrylips. Jag dansade bugg med Oscar, och då jag är van med att killar inte kan dansa bugg överhuvudtaget så kom det som en chock för mig då han plötsligt kunde. Svårast var det nog för mig att inte föra. Oscar har gått buggkurs nämligen, det borde fan alla killar göra! Okej. Ja, jag kanske är en tönt. Men jag tycker att logdanser och bugg och grejer är bland det roligaste som finns. Som sagt; Jag är född i helt fel epok. Dans i folkets park. Sån är jag!

Vi åkte hem redan vid halv två. Vi är ju gamla nu. Men det var nog bara bra för då hann jag städa hemma idag innan mor & far kom hem. Inte har jag mått dåligt heller, bara varit lite trött. Oh ja. Roligt var det. Idag har jag varit på Lager157 och köpt en huvtröja och en klänning, allting för den nätta summan 150 kronor. Det kan man leva med. Klänningen var prickig också, det kan jag också leva med. Nu ska jag göra en jobbig sak. Sen ska jag packa. Jag saknar Jimmy.

Kommentarer
Postat av: Emilies Skafferi

Du får passa på att göra den om du är ensam hemma någongång. Det brukar jag göra med saker som jag tycker om men inte sambon.

2009-06-22 @ 22:24:56
URL: http://emiliesskafferi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0