Zlatans nya kläder.

Idag har Jimmy tvingat mig att titta på när Zlatan skulle visa upp sin nya tröja. Det måste ha varit en väldigt fin tröja för det var tydligen 75 000 pers som ville se den. Där ligger ju alla modebloggerskor i lä måste jag säga. Det är inte direkt så att någon spansk kanal direktsänder så fort Kenza shoppat loss på Asos för fjärde gången på en månad. Men Zlatan i en ny tröja, det är viktigt det. Han dök aldrig upp heller. Det väntades och väntades och väntades och tjatades hejvilt om den där tröjan. Men nej...

Jag har ju aldrig varit speciellt förtjust i Zlatan. Jag tycker bara han är arrogant, divig, dryg och egoistisk. Idag hade han kunnat ändra på det. Jag tänkte mig att när de filmade den där dörren i evigheters evigheter i väntan på att Zlatan skulle komma ut, att om han då hade kommit ut genom den dörren i en vinröd morgonrock i sammet samtidigt som de spelade Zlatan-låten, då hade jag nog kunnat lära mig att gilla Zlatan. Då hade jag kunnat tänka att... Ja, han är nog rätt okej ändå. Det gjorde han såklart inte. Synd för Zlatan, nu kommer jag fortsätta att ogilla honom. Han som hade såna chanser idag, jag hade kunnat lägga allt gammalt groll bakom mig. Men icke.

Ett plus i kanten får han förstås för att han hade två oompa-loompas med sig på presskonferensen. Oompa-loompas är coola killar. Undrar om de är en del i hans nya löneavtal?

Kommentarer
Postat av: hogie

You go! På'n bara! Den dryge jäveln som bara står uppe vid målgården och väntar på att få bollen på foten. Hrmpf.

2009-07-28 @ 12:10:25
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0