My Sister's Keeper.

En av mina finaste och bästa böcker någonsin är Allt För Min Syster av Jodi Picoult. Det mesta av Jodi Picoult är bra, men Allt För Min Syster är allra bäst. Nu har den blivit till en film, som än så länge bara haft premiär i USA. Men jag antar att den kommer till Sverige ganska snart (om man inte bor i Falun, dit kommer den nog aldrig för de har någon konstig lag på att bara visa dåliga filmer på sin biograf, nej det är ingenting jag bara säger för att vara elak, det är faktiskt sant. de visar ALDRIG de filmer som jag vill se på den biografen.) och då ska jag se den. Här har ni en liten trailer om ni är nyfikna:


Det ska bli intressant att se Cameron Diaz spela en mamma istället för den förvirrade, snygga, lätt blåsta singeltjejen som hon alltid spelar annars. Jag har väldigt svårt för Cameron Diaz, men det här ska bli intressant. Indeed. Och har ni fortfarande inte läst boken så GÖR DET för sjutton gubbar. Bokar är fina grejer. I'm tellin' ya!

Kommentarer
Postat av: Carro

Det är verkligen en bra bok. Den väcker oerhört starka känslor ! Och jag håller med dig, det ska bli intressant att se filmen :)

2009-07-19 @ 23:39:47
URL: http://carrod.blogg.se/
Postat av: K r i t i

älskar att läsa böcker (när de är BRA förstås), ska kanske ge mig på den där!

2009-07-20 @ 00:28:30
URL: http://kritis.blogg.se/
Postat av: Jenny H

för att försvara min arbetsplats Falan Biografen i Falun så är det faktiskt huvudkontoret i Stockholm som bestämmer vilka orter som får vilka filmer och när dom får dom, så de så! =)

2009-07-20 @ 13:18:13
Postat av: hogie

Fifan vad fint det ska bli. Jag grinar ju nästan till trailern.Klen som jag är. Kul att Abigail Breslin är med. Hon är en grym liten dam.

2009-07-21 @ 14:04:38
URL: http://hogieskill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0