Eftersvettas.

Mmm. Här sitter jag och eftersvettas efter en powerwalk i skogen. Powerwalk skulle kunna vara ett av de töntigaste orden som finns. Inte för att vara den som är den nu men... Jag skulle faktiskt kunna ta lite regn nu. Bara en dag så min kropp får svalka ner sig lite. Det finns två tillstånd som min kropp och mitt humör inte klarar av, det ena är hunger och det andra är värme. Jag får huvudvärk varenda eftermiddag när det är varmt, idag var den där redan när jag vaknade till och med. Nu ska det tilläggas att det har blivit 100 gånger bättre än när jag var yngre, när jag var yngre var jag praktiskt taget död så fort det var över 22 grader varmt. Jag blev sur och vresig och vägrade både att äta och dricka, vilket såklart gjorde det hela ännu värre.

Igår när vi var på Willys var jag både hungrig och varm och det var helt sjukt mycket folk där, så när vi hade stått i kön till kassorna jättelänge och kom fram så stod det en "Nästa Kassa Tack"-skylt där och jag trodde jag skulle dö. Så jag lät nog inte trevlig alls när jag böjde mig fram mot den stackars killen och kassan och fräste: "Är du SERIÖS med den här skylten?!" Det var han tack och lov inte, den hade bara hamnat där av någon anledning. Hade han varit seriös med skylten så hade jag nog lagt mig ner och gråtit och skrikit i typ en kvart.

Nu ska jag gå och fortsätta svettas. En dusch vore ju på sin plats förstås. Så det får nog bli det. JAG VILL HA GLASS! Och en pool. Och ett hav. Och ett stort glas cola med is och en citronskiva. Men först kan jag ta en glass, om vi nu ska drömma helt fritt alltså.

The Pretenders - Hymn To Her

Kommentarer
Postat av: Katinka

Hmm, jag tror det blir regn i nästa vecka. Flera dagar minst. Tyvärr ju...

2009-07-01 @ 19:17:40
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0