Vet du inte att människor ramlar hårt?

Igår kom jag på mig själv med att bli överlycklig för att den nya säsongen av Kyle XY har börjat, det var ju ett år sen säsong 2 tog slut så det var på tiden. Och egentligen borde jag inte gilla den serien för den är verkligen inte jag, men jag gillar den ändå. Det är lite Sci-Fi utan att vara för mycket, och så är det ett skönt litet avbrott från alla andra amerikanska ungdomsserier där folk är lite kära här och lite kära där. Det är skönt med lite spänning ibland. Och när fan börjar Lost egentligen? På tal om avbrott från alla amerikanska ungdomsserier...

Dessutom undrar jag om det är manusförfattarna till My Little Pony som tagit över manusförfattandet till One Tree Hill. Det är ju bara konstant lycka. Woo, Nathan blev basketproffs igen, Haley håller på med musik igen, Brooke adopterar barn hit och dit och VÄRST AV ALLT är ju att det är skitbra mellan Lucas & Peyton. Ska det vara så? Snart bröllop och bebis på G. Är det så vi vill ha dem? Nej. Det är det inte. Nu kommer det antagligen hända någonting så att Peyton får missfall, men ändå. Var är den djupa ångesten?

Nej. Tacka vet jag Andra Avenyn. Där är det bara misär. Alkoholism, HIV, otrohet, faderskapstest, mord och blod och annat som man kan relatera till. Ehm. Ja. Nästan i alla fall. Nepp. Jag har verkligen ingenting att göra just nu, och jag har ju inget eget liv att skriva om så jag levde mig in i min fiktiva värld istället. Nu ska jag göra min man sällskap i sängen. Han sover visserligen redan så jag får sällskapa med min bok. Han somnade till och med innan hockeyn var slut så han vet inte att Leksand vann med 5-4. Hade de låtit Eddie Läck stå i målet hade de vunnit med 5-0.

P.O.D - Addicted

Kommentarer
Postat av: Katinka

Hoppas du har tid att ta emot ett litet pris från mig mitt i all otrohet, hiv och allmän misär. Kram!

2009-01-15 @ 00:42:24
URL: http://presentabel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0